Gæster

Velkommen som gæst til Løgstør Golfklub

Grill-buffet torsdag den 24. og fredag den 25. august 2017 fra kl. 19.30. Pris kun 100 kr.  Reservation på info@logstorgolfklub.dk eller Tlf. 9867 9200 anbefales.

Vi er glade for at du har vist interesse for golfsporten og Løgstør Golfklub.

Løgstør Golfklub er flot placeret helt ud mod Limfjorden og Frederik den VII’s Kanal I Løgstør. Her finder du en fantastisk golfbane i Nordjylland, hvor du har udsigt over fjorden fra hele baneanlægget. Her er du altid velkommen, hvad enten du allerede er golfspiller og ønsker at udfordre vores smukke 18 hullers mesterskabsbane eller du endnu ikke er aktiv golfspiller, men ønsker at prøve spillet på vores udfordrende 9 hullers Pay and Play bane.

Hvorfor ikke tilmelde dig på det næste hold med golfskole? – se mere her

Banen er indviet i foråret 2006, og har nogle af Vesthimmerlands bedste og hurtigste greens, så glæd dig til udfordringen.

Vores klubhus er indrettet i Ravnstrupgårdens gamle stuehus, hvor der er høflig selvbetjening til øl/vand/vin/chokolade mm.

Kommer I som større gruppe, hjælper vi gerne med bespisning i vores dejlige lokaler med udsigt til banen og fjorden. Ring blot eller send en mail med jeres ønsker.

Løgstør Golfklub råder over i alt 8 golfbiler til udlejning – husk for en sikkerhedsskyld at få den reserveret på forhånd.

Overnatning kan ske på klubbens Campingplads for et mindre gebyr pr. nat. Der er mulighed for el-tilslutning samt adgang til toilet og bad hele døgnet.

Du er altid velkommen i Løgstør Golfklub – en klub for alle!

Vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig til en god oplevelse på +45 98 67 92 00, eller på mailen info@logstorgolfklub.dk

Tilbage til forsiden