Pay & Play

9 huls Pay and Play bane – åben for alle

Løgstør Golfklub har en af de absolut bedste og mest udfordrende Pay and Play baner i området.

Banen består af 9 huller – med par 3 huller og 2 par 4 huller. Alle udfordringer er til stede, som på den store bane, med bunkere, vand, store flotte greens osv.

Alle er velkommen til at prøve golfspillet på banen, uanset om de er nybegynder eller øvet, mod betaling af en mindre greenfee. Vi har udstyr som kan lejes mod forudgående aftale.

Prøv f.eks. et firmaarrangement, en gadeturnering, en polterabend, en familietur eller du bar har lyst til at nyde naturen og få en fantastisk oplevelse.

Vi hjælper gerne med et program og lidt instruktion, hvis det ønskes, ligesom vi har udstyr der kan stilles til rådighed.

Ring bare på forhånd og aftal tidspunkt, og evt. ønsker til vores medvirken.

Du kan benytte et af vores gode tilbud, for

Vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig til en god oplevelse på +45 98 67 92 00, eller på mailen info@logstorgolfklub.dk

Tilbage til forsiden