Pay and Play / Krolf

9 huls Pay and Play bane – åben for alle

Løgstør Golfklub har en af de absolut bedste og mest udfordrende Pay and Play baner i området.

Banen består af 9 huller – med par 3 huller og 2 par 4 huller. Alle udfordringer er til stede, som på den store bane, med bunkere, vand, store flotte greens osv.

Alle er velkommen til at prøve golfspillet på banen, uanset om de er nybegynder eller øvet, mod betaling af en mindre greenfee. Vi har udstyr som kan lejes mod forudgående aftale.

Prøv f.eks. et firmaarrangement, en gadeturnering, en polterabend, en familietur eller du bar har lyst til at nyde naturen og få en fantastisk oplevelse.

Vi hjælper gerne med et program og lidt instruktion, hvis det ønskes, ligesom vi har udstyr der kan stilles til rådighed.

Ring bare på forhånd og aftal tidspunkt, og evt. ønsker til vores medvirken.

12 hullers KROLF bane – åben for alle

Som en nyhed i 2017 åbnede klubben en helt nu 12 hullers KROLF bane, åben for alle.

Her muntre Krolf-klubbens medlemmer sig jævnligt, ligesom Ældre sagen benytter banen. Prisen er for ikke medlemmer af Krolf-klubben kun 50 kr. pr. gang incl. leje af udstyr og kugle. Dermed er der gode muligheder for alle til at lave små arrangementer med venner, bekendte og arbejdskollegaer til et par muntre timer på banen.

Vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig til en god oplevelse på +45 98 67 92 00, eller på mailen info@logstorgolfklub.dk

Tilbage til forsiden