Krolf – nyt spændende tiltag i LGK

Krolf – en ny spændende aktivitetsmulighed i Løgstør Golfklub.

Trænger du til lidt frisk luft, socialt samvær, og spændende udfordringer, så er KROLF måske lige noget for dig.

Krolf er igennem de seneste år blevet en af de mest populære nye idrætter – og det med god grund. Spillet er let at gå til, kræver ikke det store udstyr og giver mange gode snakke og bekendtskaber.

Spillet er en mellemting mellem kroket og golf – hvor der spilles på et fritliggende græsareal på cirka 1/2 fodboldbane. Her bruges køller, som vi kender fra kroket-  men i stedet for buer, spiller man på huller.

Det er billigt at gå til KROLF i LGK

Årskontingent kr. 400, som incl. gratis lån af udstyr, og mulighed for at medbringe 3 gæstespillere årligt. Der betales dog 20 kr. pr. gæst for leje af udstyr.

Gæstespillere kan benytte banen mod betaling af 50 kr. pr. spiller, som incl. leje af udstyr.

Medlemmer af Løgstør Golfklub er gratis medlemmer af Krolfklubben.

For mere information kan du læse  her, eller tage kontakt til Per Olsen på tlf. 2469 6462 eller Løgstør Golfklub på Tlf. 9867 9200  – mail info@logstorgolfklub.dk