Fællestræning for arbejdsramte medlemmer

Mandag, den 14 og 21. august – Gratis fællestræning mellem kl. 17.15 og 18.15

På vores netop startede golfskolehold i mandags, er der desværre kun startet en person, og her har vi måttet afvikle golfskolen fra kl. 18.30 til 19.30.

Det giver mulighed for GRATIS træning til vores arbejdsramte medlemmer i ovennævnte tidsrum.

Af hensyn til Allans tilrettelæggelse, bedes alle – der har lyst at deltage – skrive sig på listen i klubhuset.

Påfør samtidig dit specielle ønske til træningen f.eks. putning, indspil, udslag osv.

Vores næste hold på golfskolen er programsat til mandag den 28. august, hvor vi håber I alle vil være med til at skubbe på, så vi får et hold startet op. P.t. har vi i 2017 alene haft 10 på golfskolen, og det er absolut i underkanten for at fastholde medlemstallet.’

Husk i øvrigt at der hver mandag mellem  kl. 15 og 16 er GRATIS træning for alle vores medlemmer. Allan står blot og venter på jer, så benyt jer endelig af muligheden. Enelektioner kan aftales med Allan mellem kl. 12.00 og 15.00.