Fællestræning for arbejdsramte medlemmer

Mandag, den 4. og 11. september – Gratis fællestræning mellem kl. 17.00 og 18.00

Vores tilbud om GRATIS FÆLLESTRÆNING forlænges til vores arbejdsramte medlemmer i ovennævnte tidsrum.

Af hensyn til Allans tilrettelæggelse, bedes alle – der har lyst at deltage – skrive sig på listen i klubhuset.

Påfør samtidig dit specielle ønske til træningen f.eks. putning, indspil, udslag osv.

Vores næste hold på golfskolen er programsat til mandag den 28. august, hvor vi håber I alle vil være med til at skubbe på, så vi får et hold startet op. P.t. har vi i 2017 alene haft 10 på golfskolen, og det er absolut i underkanten for at fastholde medlemstallet.’

Husk i øvrigt at der hver mandag mellem  kl. 15 og 16 er GRATIS træning for alle vores medlemmer. Allan står blot og venter på jer, så benyt jer endelig af muligheden. Enelektioner kan aftales med Allan mellem kl. 12.00 og 15.00.