Gratis medlemskab resten af 2017

Golfsæsonen går for nogle på held hen over efteråret, men langtfra for alle. Med det mildere klima uden de lange perioder med sne, får flere og flere øjnene op for, at Golf er en helårsaktivitet.
Derfor byder Løgstør Golfklub nye medlemmer velkommen og mulighed for at spille gratis resten af 2017, forudsat at årskontingentet for 2018 betales nu.
Løgstør Golfklub tilbyder mange fordele til medlemmerne. Dels har klubben en særdeles spændende og udfordrende golfbane, beliggende med en flot udsigt til Limfjorden og Fr. den VII’s kanal. Dels er den placeret på meget tørre jorde, som bevirket at banen altid er spilbar – næsten uanset regnmængder, og derfor også normalt åben med sommergreens hele året. Kun de få uger om vinteren, hvor banen er dækket af sne, lukkes for sommergreens på 18. hullers banen.
En anden fordel er klubbens deltagelse i FRITSPiL samarbejdet med 8 andre golfklubber i området. Derfor er der altid en god og billig måde at spille golf på. Derfor opfordre klubben de mange, som tidligere har spillet golf, men måske har haft en ”pause” til at komme i gang igen. Det kan også være tilflyttere til området, eller måske golfspillere, som overveje klubskifte her ved årsskiftet.
Golfklubben tænker også meget på ungdomsarbejdet. Derfor vedtog generalforsamlingen sidste år at nedsætte kontingentet for juniorerne, således at det nu faktisk kun koster fra 200 kr. for juniorer at være medlemmer i Løgstør Golfklub. Samtidig tilbyder klubben nu – som noget nyt – et familiekontingent på kr. 10.500, som gør det næsten gratis for børnene at spille golf. Løgstør Golfklub har gennem mange år haft et forholdsmæssigt billigt kontingent, og det er nu gjort endnu bedre og billigere.
Golfklubben har i øjeblikket ca. 325 medlemmer, og en fornuftig og god økonomi, takket være mange frivillige, som hygger sig med at ordne og hjælpe med mange småopgaver, til stor glæde for fælleskabet og klublivet i klubben.