9. hullers Pay & Play bane – åben for alle

Løgstør Golfklub har en af de absolut bedste og mest udfordrende Pay and Play baner i området.

Banen består af 9 huller – med 7 par 3 huller og 2 lange par 4 huller. Alle udfordringer er til stede, som på den store bane, med bunkere, vand, store flotte greens osv.

Alle er velkommen til at prøve golfspillet på banen, uanset om du er nybegynder eller øvet, mod betaling af en mindre greenfee. Vi har udstyr som kan lejes mod forudgående aftale.

Prøv f.eks. et firmaarrangement, en gadeturnering, en polterabend, en familietur eller du bare har lyst til at nyde naturen og få en fantastisk oplevelse.

Vi hjælper gerne med et lille program og lidt instruktion, hvis det ønskes, ligesom vi har udstyr der kan stilles til rådighed.

Ring bare på forhånd og aftal tidspunkt, og evt. ønsker til vores medvirken.

Vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig til en god oplevelse på 98 67 92 00, eller på mailen info@logstorgolfklub.dk

Du kan læse mere om vores tilbud mm. HER

Scorekort 9. hullers Pay and Play banen