Nyt fra Greenkeeperne – banestatus osv.

Nyt fra greenkeeperne med banestatus osv.

Her på siden vil vi forsøge at give status omkring baneanlægget med aktuelle arbejdsopgaver, som udføres netop nu og den kommende periode.

Som altid håber vi på at alle spillere – medlemmer som gæster – viser det fornødne hensyn, således at vores dygtige greenkeepere kan pleje og vedligeholde banen bedst muligt.

Banearbejde i uge 17 – 18 (fra mandag den 24. april 2017)

Vertikal skæring og topdresning af greens, samt gødning på teesteder og fairways udføres løbende i uge 17 og 18. Vejr afhængig.

Vi beder derfor alle tage hensyn til vores personale, således at arbejdet kan udføres hurtigst muligt.

Vinterregler 2016/2017 – dagsaktuel status på banen fremgår på forsiden under “INFO FRA KLUBBEN” og rulleteksten øverst til venstre

I vinter spilles der som udgangspunkt på sommergreens på hele baneanlægget. Der spilles fra normale teesteder.

I fugtige periode med sjap og sne på banen, kan bolden lægges op på fairways indenfor 1 scorekorts længde.

I tilfælde af rimfrost eller sne på greensmå sommergreens ikke betrædes og der skal spilles på vinter greens. Fast greenfee pris 100 kr. ved spil til vintergreens. Prisen ændres under betalingen i ProBox automaten.

Bemærk at der opsættes flag på både sommergreens og vintergreens, når frostperioden sætter ind. Husk derfor at spille til det rigtige flag.

Kørsel med golfbiler og scootere må benyttes efter kl. 09.30. Evt. rimfrost skal dog være væk forinden.

Præsentationsvideo om Frost, forsinkelser og græssets sundhed kan ses her

Kørsel med golfbilerne og scootere er igen tilladt efter kl. 09.30

Forårsluften er over os, og derfor åbner vi igen op for benyttelsen af golfscootere og golfbilerne.

Brugen må dog ikke ske såfremt der er rimfrost eller sne på banen, og først efter kl. 09.30.

9 – hullers Pay and Play banen er åben  for alle og med sommergreens

Vores 9 hullers Pay and Play bane er åben for alle hele året uanset vejrlig.

18. hullers banen – Placering af river:

Vores greenkeepere håber at alle vil placere hele riven i bunkeren, og ikke placeres skaftet på græskanten. Det vil lette arbejde meget med græsslåning.

Placering af river i bunkeren