Juniorer – undervisning hver mandag fra 16.00 til 18.30

Golfskole for junior

Start som ung, og du får rigtig mange gode timer med golfen.

Løgstør Golfklub ønsker en god og voksende junior afdeling, hvor vores juniorudvalgs fornemmeste opgave er at arrangere et blandet program for afdelingens medlemmer.

Klubbens protræner Allan Høgh forestår undervisningen, og der henvises til nærmere præsentation af ham her. Undervisningen sker hver mandag fra kl. 16.00 til 18.30, og træningen starter 3. april 2017. Mød bare op.

Juniorsamling

Ud over golfskolen bliver der juniorsamling – tidspunkterne aftales med trænerne.

Her vil juniorklubbens ledere sammen med forhåbentlig en flok forældre/bedsteforældre m.fl. arrangere træning, konkurrencer, socialt samvær og meget andet for klubbens juniorer. Der forventes også etableret matcher mod naboklubberne

Det nærmere undervisningsprogram for afdelingen kommer snart HER

Juniorklubben ser frem til at modtage din tilmelding til golfundervisningen. Send os blot en mail med navn, adresse, fødselsdato, mail og tlf. oplysninger, så kontakter vi dig snarest.

Vi glæder os til at se dig i Løgstør Golfklub.