Prøv GRATIS golf med medlem

Gratis for “ikke golfere” sammen med et medlem

Prøv dine muligheder… måske er du et uopdaget talent?

Løgstør Golfklub vil gerne udbrede kendskabet til golfsporten. Måske er det lige noget for dig, som endnu ikke spiller golf.

Vi tilbyder derfor gratis spil for gæster, som sammen med et nuværende medlem, spiller på Pay and Play banen, i perioden fra 1. april til 30. oktober.

Når vi lægger vægt på at det sker sammen med et nuværende medlem, er det for at give dig lidt instruktion i sikkerhed på området, hvordan foregår spillet, og hvordan gør du, hvis du på andre tidspunkter ønsker at benytte anlægget med betaling osv.

Alle er velkommen på vores øvebane. Uanset om det er for at komme videre til golfskolen, og dermed få udleveret Dansk Golf Unions grønne kort, som giver adgang til alle store golfbaner i ind- og udland, eller du blot ønsker at hygge dig på øvebanen.

Du kender helt sikkert en golfspiller – så spørg bare om ikke han/hun har lyst at gå en tur med dig, ellers ring på tlf. 9867 9200 og vi hjælper dig til en tur.

Vi glæder os til at se dig. God fornøjelse.