Velkommen som gæst til Løgstør Golfklub

Uanset grunden til at du har søgt denne hjemmeside, har du vist interesse for golfsporten og Løgstør Golfklub.

• Du er allerede golfspiller, og ønsker at udfordre vores smukke 18 hullers mesterskabsbane, med den smukke udsigt over Limfjorden, eller
  • Du er endnu ikke er aktiv golfspiller, men ønsker at prøve spillet på vores udfordrende 9 hullers Pay and Play bane. Hvorfor ikke tilmelde dig på det næste hold med golfskole – se mere her

Banen er indviet i foråret 2006, og har nogle af Vesthimmerlands bedste og hurtigste greens, så glæd dig til udfordringen.

Vores klubhus er indrettet i Ravnstrupgårdens gamle stuehus, hvor der er høflig selvbetjening til øl/vand/vin/chokolade mm.

Kommer I som større gruppe, hjælper vi gerne med bespisning i vores dejlige lokaler. Ring blot eller send en mail med jeres ønsker.

Løgstør Golfklub råder over i alt 8 golfbiler til udlejning – husk for en sikkerhedsskyld at få den reserveret på forhånd.

På den følgende sider håber vi du finder svar på det du søger. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på info@logstorgolfklub.dk.

Husk du er altid velkommen i Løgstør Golfklub