9. Hullers Pay & Play

Alle er velkommen på 9. hullers Pay and Play banen

Sidste nyt – læs mere i næste afsnit

Løgstør Golfklub har en af de absolut bedste og mest udfordrende Pay and Play baner i området.

Banen består af 9 huller – med 7 par 3 huller og 2 lange par 4 huller. Alle udfordringer er til stede som på den store bane, med bunkere, vand, store flotte greens osv.

Alle er velkommen til at prøve golfspillet på banen, uanset om de er nybegynder eller øvet, mod betaling af en mindre greenfee.

Prøv f.eks. et firmaarrangement, en gadeturnering, en polterabend, en familietur eller du bare har lyst til at nyde naturen og få en fantastisk oplevelse.

Vi hjælper gerne med et program og lidt instruktion, hvis det ønskes, ligesom vi har udstyr der kan stilles til rådighed.

Ring bare på forhånd og aftal tidspunkt, og evt. ønsker til vores medvirken.

Vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig til en god oplevelse på 98 67 92 00, eller på mailen info@logstorgolfklub.dk
Du kan læse mere om vores tilbud på Pay and Play banen her, og om

Golfskole og prøvemedlem her, eller generel information om Løgstør Golfklub her

Et godt tilbud til en aktiv ferie for campister, sejlere, forældre og bedsteforældre

Spil golf – så tit du vil – i 3 måneder (f.eks. maj-juni-juli) på vores flotte 9 hullers Pay and Play bane i Løgstør Golfklub.

I kan få en rundvisning forinden på vores baneanlæg – se Pay and Play banen, og få anvist udstyr, samt udleveret bagmærke, som skal medbringes hver gang i spiller.

Pris kun 500 kr. inkl. leje af udstyr.

Tilbuddet gælder for en husstand op til 4 personer pr. hold.

Tilmelding kan ske til info@logstorgolfklub.dk eller tlf. +45 9867 9200, hvor yderligere information også kan indhentes.

Gratis – Prøv golfspillet på vores Pay and Play bane – åben for alle hver dag i følge med et medlem.

Løgstør Golfklub råder over en af de absolut bedste 9 hullers Pay and Play bane i området.

Alle har adgang – uanset om du har kendskab eller ikke til golfspillet.

Hver dag kan alle prøve vores Pay and Play bane GRATIS i følge med et nuværende medlem. Udstyr stilles gratis til rådighed.

Øvrige dage betales en lille Greenfee på kun 100 kr. for voksne og 50 kr. for juniorer, og du har herefter fri adgang til Pay and Play banen og øveområdet hele dagen – hvis du har lyst.

Efter forudgående aftaler er der også mulighed for lidt begynderinstruktion, og leje af nødvendigt udstyr.

Banen er udfordrende, så tag bare venner og kammeraterne med, og lav jeres egen lille konkurrence, og få en hyggelig dag. Slut af med en billigt glas øl/sodavand/vin i klubhuset efterfølgende.

Alle er velkommen – så kik bare indenfor.

Konverteringstabel og scorekort kan du se her