Find vej

Løgstør Golfklub finder du på adressen

Viborgvej 130, Ravnstrup, 9670 Løgstør  (NB: Indkørsel kan alene ske fra Viborgvej 120-122-130, og ikke fra Birkevej) – Skråt overfor kirken.
Koordinater: 56.94753 E – 9.253217 N

Sidste nyt: Sidste opdatering fra Garmin – april 2017 viser nu den rigtige vej til Løgstør Golfklub.

Se Google Maps kort her

Kommer du fra syd ad Viborgvej drejes til Venstre i Ravnstrup by, lige overfor kirkegården.

Kommer du fra Nord eller Øst via Bredgade, følger du Danmarksvej mod Viborg i rundkørslen Bredgade/Limfjordsvej/Danmarksvej. I rundkørslen Danmarksvej/Tinghøjvej/Ringvejen, fortsættes lige ud af Danmarksvej til Ravnstrup by, hvor der drejes til højre, skråt overfor Kirkegården (på venstre hånd).

Kommer du fra Havneområdet, Limfjordsmuseet eller Løgstør Centrum vælger du Sønderport og følger den til dens udmunding i Danmarksvej i Ravnstrup. Derefter til højre ca. 200 meter til skiltet på højre hånd.

Følg vejen til golfklubben, som ligger for enden af vejen ca. 300 meter fremme.

P-pladsen findes på venstre hånd kort før klub- og maskinhuset.