Frit spil 2017 – Jammerbugtens GK er nyt medlem

Skive, Aars, Hvalpsund, Morsø, Harre Vig, Hjarbæk Fjord, Volstrup, Jammerbugten og Løgstør

I 2017 byder vi velkommen til Jammerbugtens Golfklub, som nu indtræder som den 9. golfklub i Fritspilsordningen.

Ordningen omkring FRITSPIL er indgået mellem ovennævnte 9 golfklubber, med en gensidig aftalt fordelingsnøgle for det aftalte kontingentbeløb. Formålet er at give medlemmerne gode muligheder for at komme rundt på andre spændende golfbaner, og vel at mærke til en fornuftig pris.

Prisen hæves til  900 kr. for hele 2017 som i Løgstør kan indbetales på konto 9202 – 2072140446. Husk navn og DGU-nr.  Du kan også betale på ProBox24 automaten. Husk at indtaste dit navn og DGU-nr. i feltet, og lægge den lille kvitteringsdel i greenfee boksen.

Når kontingentet til FritSpil 2017 er betalt har du fri adgang til alle de øvrige 8 klubbers bane helt efter eget ønske, og uden begrænsninger.

Fleksmedlemmer og hverdagsmedlemmer kan ikke gør brug af rabataftalen.

Når du gæster Løgstør Golfklub skal du som FRIT SPIL medlem ikke skrive dig i den normale greenfeebog.

Registreringen skal ske via vores ProBox24 terminal. Tjek ind som normalt. Hvis du er korrekt registreret i GolfBox i hjemmeklubben, vil du ved forudgående tidsbestilling får en pris frem på 0 kr., og derefter udskrives scorekortet. Hvis du ikke har bestilt tid, eller greenfee prisen oplyses til den normale, skal du ændre prisen ved valg af “FritSpil2017” + accept heraf.

Som medlem af Løgstør Golfklub skal du være opmærksom på, at der er forskellige måder at registrere sig på i de respektive klubber. Nogle har ProBox24 automater – som os – og her går registreringen helt automatisk, når du tjekker ind. Andre steder (Compu partner) skal du flere steder fortsat indskrive dig i en specielt greenfee bog. Det er vigtigt at du bekræfte din tid i systemet. Sker automatisk i ProBoxen ved indtjekning.

Det tidligere anvendte bagmærke til Fritspil bortfalder fra 2017, idet vi elektronisk kan tjekke om du er korrekt tilmeldt ordningen. Vigtigt at du husker at bekræfte din tid, når du gæster andre klubber.

Løgstør Auto – Din Bilpartner er sponsor for klubbens medlemmer, som senest 15. januar 2017 har tegnet medlemskab for 2017.