Spil golf til halv Greenfee – Golfbiler

Billig greenfee fortsættes med succes i 2017 – 50% rabat.

Prøv en golfrunde i Løgstør Golfklub med 50% rabat på vores normale greenfee pris som du kan se senere på siden. Dermed kan du spille en golfrunde i Løgstør for blot 225 kr..

Juniorer spiller gratis i Løgstør Golfklub, som en af de meget få klubber i området. Du kan se oversigten her

Rabatter kan ikke kombineres med andre rabatordninger eller af fleks- og hverdagsmedlemmer.

Vores tilbud gælder alle fuldtids golfmedlemmer.

Løgstør ParkHotel er klar med et godt tilbud på overnatning og bespisning – se mere på www.logstorparkhotel.dk

Greenfee afregnes direkte i klubhuset inden golfrunden påbegyndes.

50% rabat på greenfee

Normal greenfee 18 huller – Seaside Course – 2017

Greenfee alle hverdage for 18 huller:

Greenfee alle weekender samt søn- og helligdage for 18 huller:

Priserne er for fuldtidsbetalende medlemmer med gyldigt DGU kort eller tilsvarende Golf-ID.

Ønsker du at spille 36 huller – kontakt klubben om evt. rabatpris.

SGN-klubber – Medlemmer af SGN samarbejdet får 50 % rabat på ovenstående priser.

Tilsvarende rabat ydes fuldtids medlemmer af Skive, Harre Vig, Lemvig, Struer, Tønder, Aarhus Aadal, Tange Sø, Himmelbjerg  og Viborg Golfklubber

Golfhæftet – vi modtager gerne gæster med golfhæftet, som også får 50% rabat på normal greenfee.

Hverdags-/fleksmedlemmer i andre klubber er velkomne, mod betaling af fuld greenfee.

SGN-samarbejdet med halv greenfee – Se deltagende klubber her

Leje af Golfbil og trolley

Løgstør Golfklub råder over i alt 8 golfbiler, som udlejes til gæster og medlemmer.

Leje af Golfbiler kan forhåndsreserveres efter aftale med klubben. Dermed sikrer du dig en bil ved ankomsten.

Ønsker du at reservere en bil, kan du sende en mail til info@logstorgolfklub.dk med dato, tidsrum, navn, telefonr. og hjemmeklub, hvorefter du modtager bekræftelse på reservationen.

Alle lejere skal betale med kort via ProBox24 terminalen. I Probox oplyses i tekstfeltet DGU-nr. + Bil-nr.

Evt. reparation af forvoldte skader på lejet udstyr herunder golfbiler skal udredes af lejer, og skal straks meddeles klubben.

9 huller – Pay and Play banen – Åben for alle

Greenfee gælder for hele dagen:

Lokalregler for Løgstør Golfbane

Der henvises til afsnittet under Banen / Lokalregler, som kan findes  HER

Betaling af greenfee og start på hul 1

Bemærk venligst at betaling af greenfee til Løgstør Golfbane foregår i klubhuset –

Viborgvej 130
9670 Løgstør.

Her er der også direkte adgang fra P-Pladsen til udslagsbanen, samt 9 og 18 hullers banen.

Registrering og betaling sker via ProBox24 terminalen.

Der foretages jævnligt banekontrol på banen.

Greenfee betaling i Løgstør Golfklub – ProBox24

greenfeebox

Af hensyn til sikkerheden omkring betaling af Greenfee og elektronisk betaling med kreditkort iøvrigt, foregår alt betaling via vores ProBox24 terminal. Gælder betaling af Greenfee, leje af golfbiler og udstyr mm.

Konsekvensen er, at der herefter kun kan betales Greenfee med kreditkort.

Medlemmer af Løgstør Golfklub skal fortsat anvende den gamle touch skærmen til at checke ind på reserverede tider og printe scorekort. Det letteste er at anvende dit DGU-medlemskort via magnetlæseren, som hænger på vindueskarmen på venstre side at touch skærmen.

BEMÆRK: Når der er bestyrelsesmedlemmer tilstede i klubhuset, kan der hæves kontanter, til købt af drikkevarer osv. efter nærmere aftale. Der kan også betales for drikkevarer direkte på Proboxen under varekøb “Øl/vand Vin”.

BETJENING AF GREEN FEE AUTOMATEN

Når du går til automaten, vises øverste billede af automaten.

Hele betjeningen foregår på den skrå skærm – dog skal PIN-koden til betalingskortet tastes på den lille skærm, hvor kortet indsættes.

greenfeebox-valgmulighederStart indcheckning og betaling direkte – Tast på GREENFEE.

Følg herefter anvisningerne på skærmen
– Kontroller under processen at de oplysninger der vises er korrekte eller ret / tilvælg hvor muligt.

Eks. kan der tilvælges leje af golf udstyr, køb af baneguide osv.
Kommer du med en Greenfee billet, Golfhæftet eller måske et DGU-introdutionskort, vælges der “ændres pris”, og udfylder de aktuelle felter, og afslutter med BEKRÆFT, så skulle betalingen ske med de rigtige beløb.

Efter betalingen ‘leverer’ automaten en betalingskvittering og Scorekort med Bagtag.

Samtidig bortfalder Greenfee bogen og Greenfee kuverten. Det hele registreres elektronisk.
For FRITSPILSMEDLEMMER sker registreringen og prisændringen til 0 kr. automatisk, hvis du har booket en tid via GolfBox. Ellers vælges knappen hertil, og du får kvittering for 0 kr. betaling og scorekort udskrevet. Samtidig sker registreringen uden indskrivning i den normale Fritsspils Greenfee bog.

Øverste skærm er alene informationsskærm, og kan/må ikke betjenes.

Bagtagen rives af scorekort og placeres synlig på din golfbag.

Betjeningsvejledning – Greenfee gæster

Gæster på Løgstør ParkHotel

Hotellets gæster er velkommen i Løgstør Golfklub.Løgstør Park Hotel
Logerende gæster på Løgstør ParkHotel skal købe og betale greenfee i Løgstør Golfklub før golfrunden påbegyndes.

Betalingen skal altid foretages i Løgstør Golfklubs klubhus via ProBox24 automaten. Når betalingen er foretaget udskrives automatisk scorekort udfyldt med dine data og HCP.

Reservation af tider kan ske via Golfbox op til 1 måned før, eller ved kontakt til klubben på info@logstorgolfklub.dk eller telefon 9867 9200. Send os blot en mail med ønsket tid, og jeres DGU-nr. eller Golf-ID.

Vi glæder os til at jer ser som gæster.