Made in Denmark – European Tour

Spil golf i Løgstør og se European Tour i Himmerland – 2017

MID-LogoEfter et 3 fantastisk MID år i 2014, 2015 og 2016 – såvel i Himmerland som Løgstør Golfklub, er vi allerede i gang med reservationer af starttider i uge 34 – 2017. Send blot mail med DGU-nr. og ønsker til tider, så klarer vi resten. (Tjek gerne GolfBox forinden for ledige tider.)
Er du klar til den meste prestigefyldte golfturnering, og har du sikret dig selv en golfrunde, og en overnatningsmulighed?

Løgstør Golfklub reserverer gerne starttider – på længe tider haves – i dagene omkring European Tour. Desuden kan vi tilbyde et mindre antal standpladser til egen campingvogn.

Kontakt os bare på info@logstorgolfklub.dk og lad os høre dine ønsker.

Grill buffet torsdag og fredag aften under MID

Under Made in Denmark ugen, tilbyder vi en dejlig grill buffet torsdag og fredag aften til kun 100 kr. pr. kuvert. Buffeten består af 2 slag kød og grillpølse, samt 3 slags salater/kartoffelsalat. Da vores plads er begrænset til max 75 pr. aften, er forudbestilling nødvendig, for at sikre dig en plads. Drikkevarer købes i klubhuset til fast enhedspris på kun 20/ pr. øl/vinglas/sodavand. Mulighed for køb af hele flasker vin til kun 100 kr.  Du kan se vores opslag HER

Tyske flagSind Sie für das prestigevolle Golfturnier vorbereitet, und haben Sie sich eine Golfrunde und Übernachtungsmöglichkeiten gesichert?

Løgstør Golfklubreserviert gern Ihre Startzeiten – solange es noch freie Zeiten gibt – in den Tagen um die Europa Tour.

Ausserdem bieten wir einige Plätze für eigenen Wohnwagen an.

Sie können uns unter info@logstorgolfklub.dk kontaktieren. Wir hören gern von Ihren Wünschen.

Sie können uns auch unter http://www.logstorgolfklub.dk finden.

Engelske flagAre you ready for the prestigious golftournament, and have you secured yourself a golfround and found overnight accomodation?

Løgstør Golfklubreserves with pleasure starting times – as long as we have free times – during the days of European Tour.

In addition we can offer a less number of places for your caravan.

Contact us on: info@logstorgolfklub.dk and let us know about your wishes and needs or look at http://www.logstorgolfklub.dk