Golfophold i Løgstør / Vesthimmerland / Camping

Mange muligheder for golfophold med bespisning og overnatning ved besøg i Løgstør Golfklub

Kære gæster i Løgstør og Løgstør Golfklub.

Løgstør er en aktiv handelsby, med mange indkøbs- og oplevelsesmuligheder bl.a. på lystbådehavnen.

Der vil derfor være mange gode grunde til at tage et par overnatninger i Løgstør, sammen med et par golfrunder på vores smukke og velplejede baner, uanset som det er på vores 18 hullers Sea Side Golfbane, eller vores spændende 9 hullers Pay and Play bane, som alle har adgang til.

Oplev hovedgadens mange butikker med gode tilbud, eller havnemiljøet med musik, Maritime museeum, spisesteder og gallerier osv.

Løgstør Golfklub har indgået samarbejdsaftaler med flere, hvor vi bl.a. kan anbefale nedenstående sponsorer, hvor der er muligheder for overnatninger til enhver pengepung.

Løgstør ParkHotel er nærmeste nabo til hul 1 og ligger i gå-afstand fra klubhuset, driving rangen og 1.ste tee. Hotellet ligger med en fantastisk udsigt over området og byen, og har gode tilbud på overnatning og forplejning. Greenfee betales direkte i golfklubben.

Dayz Rønbjerg ligger kun få km. fra Løgstør Golfklub. Her kan du bo i mindre eller større hytter og selv sørge for forplejningen, eller du kan spise i centrets fine restaurant. Centret tilbyder mange fritidsmuligheder som vandland, tennis, badminton, boldspil og meget andet.

Løgstør Badehotel – Hotel du Nord – Limfjordens perle, ligger med facaden direkte ud mod Limfjorden, og tæt ved byens centrum. Greenfee betales direkte i golfklubben.

Campister: Er du campist og ikke ønsker at benytte Løgstør Campingplads med de normale fine faciliteter, er der ca. 5-8 campingenheder til egen campingvogn/autocamper på P-pladsen i bagerste hjørne. Der er mulighed for el-tilslutning og adgang til toilet og badefaciliteter hele døgnet. Der beregnes et mindre gebyr. Forhåndsbooking kan anbefales.

Specielt omkring Camping i uge 34-2017: I forbindelse med afviklingen af Made in Denmark i Himmerland, har vi udvidet muligheden for campering i uge 34. Fast enhedspris kr. 700 – uanset antal overnatninger i uge 34, eller 200 kr. pr. nat. Reservation påkrævet.

Se mere om Løgstør her eller på VisitVesthimmerland her

Du kan også læse om vores golfpakker her, hvor der tilbydes overnatning, forplejning og golf.