Rabataftaler til gæster

Gældende rabataftaler for Greenfee gæster

rabatprocenterLøgstør Golfklub byder alle golfspillere velkommen, som ønsker at spille på vores dejlige golfbane.

Golfklubben har indgået og deltager i forskellige samarbejdsaftaler, som medvirker til rabatordninger på forskellig vis.

Læs mere om de enkelte rabatordninger under de efterfølgende afsnit.

Generelt gælder at de enkelte ordninger ikke kan kombineres med andre rabatordninger, og ikke kan benyttes af flexmedlemmer fra andre klubber.

Betaling for greenfee, golfbiler, udstyr osv. sker på vores ProBox24 terminal, som stort set automatisk registrerer FRITSPIL, DGU-introduktionskort osv.

God fornøjelse og velkommen til Løgstør Golfklub

Tilbud - Greenfee

Golfhæftet – for den smarte golf’er som søger nye oplevelser

Løgstør Golfklub har tilsluttet sig ordningen med Golfhæftet.
For fuldgyldige golfmedlemmer som har købt Golfhæftet, er der 50% rabat på greenfee i Løgstør Golfklub.

Se evt. mere på Golfhæftets hjemmeside her.

Ved betalingen via ProBoxen skal du under indtjekningen ÆNDRE PRIS og vælge GOLFHÆFTET. Her ændres prisen på automatisk til ½ greenfee i forhold til den ordinære greenfee på 450 kr. Husk at indtaste dit kortnr. i feltet.

Med Golfhæftet kan indehaverne se frem til at spille mere end 700 golfbaner til ½ greenfee i foreløbig 10 forskellige lande med Golfhæftet. I Danmark vil antallet af golfbaner hvor Golfhæftet giver ½ greenfee være ca. 100. I Sverige vil man kunne spille 200 baner til ½ greenfee. For dem der rejser til Sydeuropa er der mange baner i Portugal og i Spanien vil der være over 100 dejlige baner at vælge imellem. Det kan du læse mere om HER

Ordningen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Løgstør Golfklub modtager gerne bestilling på golfhæfter. Send os blot en mail herom. Enhedspris kr. 400 + evt. portoudgifter.

SGN – Samarbejdende Golfklubber i Nordjylland m.fl.

Løgstør Golfklub deltager i samarbejdet med 31 Nordjyske Golfklubber, hvilket betyder ½ greenfee for besøg af fuldgyldige medlemmer fra disse golfklubber. Hverdags- og Fleksmedlemmer skal betale fuld pris.

Longdistance-medlemmer har ikke ret til ordningen.

Betaling sker via vores ProBox24 terminal. Rabatten beregnes automatisk i terminalen.

Ordningen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Aarhus Aadal, Tange, Himmelbjerg, Viborg, Tønder, Harre Vig, Lemvig, Skive og Hjarbæk Fjord

Løgstør Golfklub har indgået en gensidig greenfee ordning med:

Aarhus Aadal Golfklub
Tange Sø Golfklub
Himmelbjerg Golf Club
Viborg Golfklub
Tønder Golfklub
Harre Vig Golfklub
Lemvig Golfklub
Skive Golfklub
Hjarbæk Fjord Golf Klub

Aftalen betyder at fuldgyldige medlemmer af de respektive golfklubber får 50% rabat på greenfee prisen i Løgstør Golfklub.

Hverdags- og fleksmedlemmer er ikke dækket af ordningen.

Benyt de gode tilbud og se nye spændende baner.

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Norddjurs Golfklub:

Gensidig greenfee aftale med fast kr. 200 alle ugens dage. Undtaget er dog vintermåneder, hvor der henvises til klubbens hjemmeside.

norddjurs_golfklub

Juniorer – DGUs juniorordning

Løgstør Golfklub er tilmeldt DGUs juniorordning. Dermed spiller alle juniorer GRATIS i Løgstør Golfklub.

NB: Løgstør Golfklub har ekstra-ordinært besluttet at alle juniorer spiller gratis i Løgstør Golfklub.

Via forudbestilling af starttid i GolfBox registreres prisen automatisk til 0 kr, når du tjekker ind og udskriver scorekort på ProBox24 terminalen.

Gæster på Løgstør Park Hotel

Løgstør Park HotelLogerende gæster på Løgstør Park Hotel har ret til rabat på Greenfee. Som udgangspunkt sker greenfee betalingen direkte i golfklubben.

Betalingen sker med kreditkort via ProBox24 terminalen. Husk at kode dig ind med DGUnr. eller som udenlandsk gæst uden DGU-nr.. Husk at vælge køn og HCP, så et korrekt udfyldt scorekort udskrives.

Enkelte gæster med golfophold skal medbringe den udleverede voucher. Via ProBox24 terminalen går du til betaling, og ændre pris, og benytter her knappen “Voucher fra LPH”, hvorefter prisen automatisk ændres til 0. Godkend, og du får udskrevet scorekort og bagtag til baggen. Husk at lægge voucher i vores greenfee box påført DGU-nr.

Husk du skal altid foretage betaling i Løgstør Golfklubs klubhus inden golfrunden påbegyndes.

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.