Restaurant & Bespisning

Forplejning i klubhuset

Løgstør Golfklub har ikke selv egen restaurant. Det skal ikke hindre vores gæster muligheden for at få varm mad efter golfrunden.

Ved grupper over hhv. 10 og 20 personer, kan vi via Løgstør ParkHotel, Pavillon Christiansminde eller Mesterslagteren i Løgstør få leveret hhv. varme menuer, buffet eller smørrebrød efter eget ønske.

Klub i Klubben arrangementer kan vi også klare – her er der flere muligheder – se blot vedhæftede forslag.

Se forslag til middage og buffet på vedhæftede PDF-fil.

Ring blot og hør om priser osv. på + 45 98 67 92 00.

NB: Såfremt I kommer i mindre grupper, har I mulighed for at nyde medbragt mad i klubhuset. Drikkevarer der nydes i og omkring klubhuset, skal købes i klubhuset.

Fadølsanlæg findes i baren i klublokalet. Flaskeøl/vand findes i køleskabet i forgangen. Pris – kun 20 kr. for en fadøl / flaskeøl / sodavand eller et glas vin (hvid/rød). Her findes også automat til forskellige varme drikke i forhallen ved køkkendøren. Enhedspris kun 10 kr. pr. krus.

Toost kan også købes. Findes i fryseren, hvor også vejledning til tilberedning findes.

I det fleste tilfælde vil det også være muligt at få serveret mad på Løgstør Parkhotel – ring blot og hør om mulighederne på +45 98 67 40 00. Oftest har de gode tilbud på aftenbuffet.

Har du andre ønsker til bespisning – så ring eller mail blot til os. Så forsøger vi at efterkomme jeres ønske bedst muligt. I skal ikke gå sultne fra Løgstør Golfklub, hvis vi kan gøre noget.

Samtidig kan vi henvise til de mange restauranter i Løgstør og Omegn, under næste afsnit.

Menu og spisekort 2017

Grillaften i uge 34 under MID

Torsdag og fredag aften i uge 34 tilbyder vi grill aften, hvor vi serverer 2 slags kød /pølser og 3 slags salater til kun 100 kr. pr. person. Forudbestilling tilrådes, da vi har begrænset antal pladser til rådighed. Se vores brochure her

Golfpakker 2017 – Løgstør Parkhotel og Løgstør Badehotel