Optimisterne

OPT. Logo

Optimisterne er en af “klubberne i klubben” i Løgstør Golfklub.
Klubben formål er at hjælpe nye medlemmer af golfklubben ind i det sociale fælleskab. Det gælder nye medlemmer via golfskolen, eller golfspillere som kommer fra andre golfklubber. Alle er særdeles velkommen hos OPTIMISTERNE, hvor der tages godt hånd om alle nye spillere.
Som det fremgår af klubbens program efterfølgende, sker der mange aktiviteter i klubben, herunder flere besøg rundt i naboklubberne. Dermed kan du opleve, hvorledes det er at komme med rundt og se, hvorledes andre baner er, men bestemt også opleve det sociale fælleskab.
Velkomme i Optimisterne

Optimisterne – Program – Efterår – vinter  2017-18

Optimisterne program efterår – vinter 2017-18 kan ses HER

Hej optimist – Husk Vintergolf – Vi starter efterårs / vintersæsonen søndag den 8.10.2017

Hvis vejr, vind og Greenkeeper tillader det fortsætter vi med at spille vinteren igennem.

Der startes ud hver søndag kl. 9,30.

• Der spilles 9 huller.
  • Matchfee er kr. 20,00.
  • For hver 5 deltagere er der en præmie, samt hvis man kommer tættest flaget på par 3 hullerne.
  • Husk Der er to præmierækker på par 3 hullerne Damerække /Herrerække.
  • Efter man har gået sin runde behøver man ikke at vente på de andre, da præmieoverrækkelsen først foregår den kommende søndag kl. 9,15.
  • Har man vundet en præmie og er forhindret i at komme søndagen efter, bliver præmien gemt til vedkommende spiller igen.
  • Der bliver opstillet en boks på bordet i klubhuset, mærket “Vintergolf” hvor man kan lægge sit scorekort i.
  • Scorekortet skal være udfyldt korrekt, dette gør det  nemmere for de, som skal kontrollere kortene.
  • Hvis du går 18 huller.
  • Husk i de lige uger er det forni, og i de ulige uger bagni der tæller, hvis du vil være med i præmierækken.
  • Der er også en præmierække til de, som ønsker at gå på par 3 banen.

Bemærk!

Optimisternes vintergolf er åben for alle medlemmer af Løgstør Golfklub.

Man bliver ikke automatisk reguleret i vintersæsonen.

Bestyrelsen ønsker alle en god vintersæson.

Kontingentbetaling 2017 – Optimisterne

Optimisternes  kontingent for 2017 er alene 150 kr.Kontingentbetaling - husk

Beløbet kan overføres til Optimisternes konto 9101 – 457 66 78881 i Spar Nord.

Husk at oplyse dit medlemsnr. og navn.

Bestyrelse mm. – Optimisterne

Vedtægter for Optimisterne LGK kan læses HER