Golf ved Limfjorden (Frit Spil)

Golf ved Limfjorden er et lokalt supplement til regionsgolfen og FritSpilsordningen.

Turneringen administreres af en” Komite”.

Det er på ingen måde tanken, at dette skal erstatte regionsgolfen. Derfor spilles alle indledende puljekampe i april og august. Det er målet, at flere herrer/senior skal tilbydes spillemuligheder og samtidig at styrke Fritspilsordningen i de 9 tilsluttede golfklubber.

Deltagelse i holdturneringen “Golf ved Limfjorden” er for herrer 60+ og gratis for medlemmer af “Frit Spil 2017” – alternativt betales ½ greenfee. Der betales dog for efterfølgende spisning (ca. 80,00 kr).

Der spilles hulspil, og vinder man sin kamp, er der tradition for at byde taberen på en øl/vand.

Der spilles fra scrath i handicapbestemte rækker (A (Hcp. – alle), B (Hcp. min 17,0) og C (Hcp. min 22,0 ) og D (Hcp min. 27,0) og kræves at man mindst er fyldt 60 senest 31. december 2017.

Spilledagene hjemme i 2017 er planlagt til 11/4, 18/4 og 25/4 (Sekundært 28/3, 4/4 og 2/5)

Hvert hold består af 6 mand, hvor der spilles 1. – 2. – 3 og 4. singler og en foursome. Singlerne skal spilles i hcp-orden med laveste hcp som 1.ste single osv. Hvert hold udpeger en holdkaptajn, som har det praktiske ansvar for bestilling af mad til hjemmekampe, udfyldelse af holdkort og indberetninger.

Ved tilmeldingen bliver du automatisk placeret i den række, du tilhører. Holdsammensætningen kan dog være anderledes. Den række du starter sæsonen i, forbliver du i, uanset ændringer i hcp under vejs. Du kan derfor ikke spille på flere hold i løbet af en sæson.

Tilmelding sker på Golfbox, fristen herfor er 31-12-2016.

For at kunne tilmelde dig, skal du være mand og have et handicap på max. 36, samt være fyldt 60 år inden 31-12-2017.

Du kan se mere på www.golfvedlimfjorden.dk

Årets første GOLFTRÆF afholdes i Løgstør, tirsdag den 23. maj 2017, hvor vi skal forsvare pokalen.