Juniorer

Junior spillere er velkommen i golfklubben

Løgstør Golfklub har et stort ønske om at have en god og spændende juniorafdeling.

Vi søger derfor en hold af trænere (forældre / bedsteforældre eller andre med lyst til at arbejde med vores juniorer til de forskellige hold og aldersgrupper.

I de efterfølgende afsnit kan der læses mere om aldersgrupperne.

Ud over træningen i klubben, er vi med i samarbejde med juniorafdelingerne i både Aars Golfklub og Hvalpsund Golfklub, hvor der årligt afvikles matcher, hvor juniorerne kæmper om pokalerne.

Vi glæder os til at byde velkommen til rigtig mange juniorer, og vi håber alle vores seniormedlemmer tager pænt imod de unge spillere.

Bestyrelsen.

Flittige juniorer træner på puttebanen
Jo før du starter - jo bedre bliver du, og jo mere fornøjelse får du af golfspillet.
Jo før du starter – jo bedre bliver du, og jo mere fornøjelse får du af golfspillet.

Træningstider for juniorerne

Juniorafdelingen holder vinterpause, men starter op igen mandag den 3. april 2017 med træning kl. 16.00

Juniorafdelingen har følgende træningstimer indtil videre:

Mandage fra kl. 16.00 til 17.00 med klubben ProTræner Allan Høgh

Mandage fra kl. 17.00 – træning/ spil / leg med klubbens juniorudvalg

Søndage fra kl. 10.00 til 12.00 Micro 4-10 år – mangler p.t. ledere, så har du et par timer ledige og ønsker at få mange positive oplevelser med vores juniorer, hører vi gerne fra dig.

Juniorudvalget søger medhjælpere

Juniorudvalget savner i øjeblikket frivillige forældre eller bedsteforældre, som vil give et nap med i vores juniorafdeling.

Kontakt gerne bestyrelsen, hvis du ønsker at høre nærmere om juniorklubben og arbejdet med vores juniormedlemmer.

Arbejdet medføre mange spændende og positive timer, sammen med vores friske og unge medlemmer.