Attraktivt at være medlem af Løgstør Golfklub

Ud over det at være medlem af en klub med en attraktiv og smukt beliggende golfbane, og med et dejligt klubmiljø, opnår medlemmer følgende fordele:

• Spil golf så ofte du har lyst
  • Adgang til driving range (klubbens medlemmer har frie rangebolde)
  • Adgang til klubhuset
  • Mulighed for opbevaring af udstyr, idet klubben råder over et antal skabe til udlejning
  • Løgstør Golfklub har ½ greenfee aftale med alle de nordjyske golfklubber, samt en del andre klubber. Se mere andet sted.
  • Mulighed for at deltage i klubbens matcher og andre arrangementer.
  • Deltage i det gode sociale liv der er i og omkring golfklubben.
  • Begyndere kommer i starten automatisk til at spille med andre begyndere i begynder- og kaninmatcher.
  • Mulighed for at deltage i mange forskellige matcher med pæne præmier
  • Godt socialt samvær med andre golfspillere i alle aldersgrupper
  • Deltage i diverse arrangementer (matcher, arbejdslørdage, klubfester osv.)
  • Golfblad fra Dansk Golf Union.
  • Et golfskoleophold i 2017 koster kun 1.500 kr. incl. begynder- og KLUB-9-matcher og 5 trænerlektioner. Desuden fri adgang til Pay and Play banen indtil årsultimo.

Endelig har klubben også sørget for andre fordele for klubbens medlemmerne. Heri blandt andet muligheden for at får 9 golfbaner som “hjemmebaner”. Læs mere under Frit Spil

Se blot nærmere herom under de enkelte afsnit under faneoverskriften.

God fornøjelse

NB: har du fået lyst til at høre mere, eller blive medlem, kan du kontakte os HER.  Så hører du fra os indenfor kort tid.

Eller ring blot på tlf. 98 67 92 00 eller på mail info@logstorgolfklub.dk – så klarer vi det oftest straks.

Stamkort nye medlemmer

Ingen indskud / aktiekøb for nye medlemmer i Løgstør Golfklub

Løgstør Golfklub har på den seneste generalforsamling besluttet, at der heller ikke i 2016  kræves indskud af nye medlemmer, som indmeldes i klubben.

Benyt dig at dette gode tilbud, hvor du sparer 3.000 i forhold til normalprisen, og bliv medlem af en dejlig golfklub med en fantastisk bane, smukt beliggende ud mod Limfjorden.

50% rabat – SGN – Samarbejdende Golfklubber i Region Nordjylland

Mellem 29 nordjyske golfklubber er der indgået samarbejde omkring ½ greenfee ordning.

Løgstør Golfklub er tilknytte denne ordning, og for klubbens medlemmer betyder det, at vi kan gæstespille de Nordjyske golfklubber til ½ greenfee.

Ordningen gælder for alle fuldt betalende medlemmer i Løgstør Golfklub. Derimod gælder ordningen ikke for longdistance og Fleksmedlemmer.

Liste over de aktuelle golfklubber ses af vedhæftede oversigt.

Himmerland – ordningen omfatter Old cource. F.s.v. angår New Cource kan SGN medlemmer spille for 400 kr. alle hverdage, men tider kan alene reserveres 2 dage før. Aftalen gælder ikke weekend og helligdage.

Husk at skrive tydeligt navn, klubnavn og DGU-medlemsnr. i greenfeebogen i klubber hvor disse endnu ikke er afskaffet.

Herudover har vi tilsvarende greenfee aftale med SKIVE, Harre Vig, Hjarbæk, Viborg, Struer, Aarhus Aadal, Tange Sø og Lemvig Golfklub, hvor vi gensidigt kan spille til ½ pris.

SGN – greenfeeordning 2016

FRIT SPIL Logo Fritspil 2016 redigeret
Sponsor for Frit Spil medlemmer 2016

Som fuldtids medlem af Løgstør Golfklub kan du tegne et tillægs medlemskab af vores FRIT SPILs ordning, som Løgstør Golfklub har indgået sammen med 8 andre golfklubber. Skive Golfklub, Morsø Golfklub, Harre Vig Golfklub, Hjarbæk Golfklub, Hvalpsund Golfclub, Aars Golfklub, Jammerbugtens Golfklub og Volstrup Golfklub

Du kan læse mere om Frit Spils ordningen her.

Løgstør Auto – Din Bilparner sponserer et gratis dækskifte til alle Frit Spils medlemmer, blot du har fornyet dit medlemskab inden 15. januar 2017. Du kan læse mere her.

Øvrige Greenfee samarbejdsaftaler i Løgstør Golfklub

Ud over greenfee samarbejder i SGN-regi, har Løgstør Golfklub indgået yderligere gensidige ½-greenfee ordning med:

Aarhus Aadal Golf Club

Tange Sø Golfklub

Himmelbjerg Golf Club

Viborg Golfklub

Tønder Golfklub

Harre Vig Golfklub

Lemvig Golfklub

Skive Golfklub

Struer Golfklub

Hjarbæk Fjord Golf Klub

Aftalen betyder at fuldgyldige medlemmer af Løgstør Golfklub får 50% rabat på greenfee prisen i de nævnte golfklubber.

Benyt de gode tilbud og se nye spændende baner.

Du kan læse mere om golfklubberne på linkene ovenfor.

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Norddjurs Golfklub

Gensidig aftale med fast greenfee på 225 alle ugens dage. Suspenderes i vintermånederne. Se klubbens hjemmeside.

norddjurs_golfklub

Golfferie i Tyskland med 5% rabatwww.golfferie.de

Løgstør Golfklubs medlemmer kan via www.golfferie.de opnå rabat ud over de gode tilbud der i øvrigt er på golfophold i Nordtyskland.

Tag blot kontakt til Hermann Binøder på tlf. 45 20 93 37 38 eller på mail: admin@golfferie.de og høre nærmere.

Tag gæster med gratis på Pay and Play banen

Løgstør Golfklub vil gerne have endnu flere nye medlemmer. En af muligheden herfor, er udbredelse af kendskabet til golfsporten til flest mulige.

Vi forsøger i år, at få alle nuværende medlemmer til at invitere naboer, venner, arbejdskolleger og andre “ikke golfere” til gratis spil på Pay and Play banen. Gælder alle ugens dage.

“Betaling” I Probox vælges Greenfee/Pay and Play og antal gæstepersoner. I næste billede “ændres pris” og her vælges “Medlemmer med gæster på Pay and Play” ud for hver enkelt gæst. Herefter er prisen 0 kr. og samtidig får vi registreret gæsteantallet.

Som medlem håber vi du vil hjælpe og vise gæsterne, hvordan man bevæger sig rundt på Pay and Play banen. Samtidig fortælle lidt om registrering af slag på scorekortet, og sidst men ikke mindst lidt omkring greenfeebogen i klubhuset. Herunder betaling, bagmærke osv. og dermed informere om, at gæsterne altid er velkommen til at benytte banen, mod almindelig greenfee betaling.

God fornøjelse – vi håber at se mange ende på golfskolen, til fælles gavn for os alle.