Greenfee aftaler for LGK medlemmer

50% rabat – SGN – Samarbejdende Golfklubber i Region Nordjylland

Mellem 29 nordjyske golfklubber er der indgået samarbejde omkring ½ greenfee ordning. Ny fra 2017 er Læsø Seaside Golfklub.

Løgstør Golfklub er tilknytte denne ordning, og for klubbens medlemmer betyder det, at vi kan gæstespille de Nordjyske golfklubber til ½ greenfee.

Ordningen gælder for alle fuldt betalende medlemmer i Løgstør Golfklub. Derimod gælder ordningen ikke for longdistance og Fleksmedlemmer.

Liste over de aktuelle golfklubber ses af vedhæftede oversigt SGN samarbejdende klubber

Himmerland – ordningen omfatter Kun Garia Course (tidligere Old cource). F.s.v. angår New Cource kan SGN medlemmer spille for 400 kr. alle hverdage, men tider kan alene reserveres 2 dage før. Aftalen gælder ikke weekend og helligdage.

Husk at skrive tydeligt navn, klubnavn og DGU-medlemsnr. i greenfeebogen i klubber hvor disse endnu ikke er afskaffet.

Herudover har vi tilsvarende greenfee aftale med SKIVE, Harre Vig, Hjarbæk, Viborg, Struer, Aarhus Aadal, Tange Sø og Lemvig Golfklub, hvor vi gensidigt kan spille til ½ pris.

Øvrige Greenfee samarbejdsaftaler i Løgstør Golfklub

Ud over greenfee samarbejder i SGN-regi, har Løgstør Golfklub indgået yderligere gensidige ½-greenfee ordning med:
Aarhus Aadal Golf Club
Tange Sø Golfklub
Himmelbjerg Golf Club
Viborg Golfklub
Tønder Golfklub
Harre Vig Golfklub
Lemvig Golfklub
Skive Golfklub
Hjarbæk Fjord Golf Klub

Aftalen betyder at fuldgyldige medlemmer af Løgstør Golfklub får 50% rabat på greenfee prisen i de nævnte golfklubber.

Benyt de gode tilbud og se nye spændende baner. Du kan læse mere om golfkluberne på linkene ovenfor.

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Norddjurs Golfklub

Gensidig aftale med fast greenfee på 200 alle ugens dage.