Regionsgolf Danmark

Sidste nyt om Regionsgolf 2017

Løgstør Golfklub er i 2017 tilmeldt turneringen med 3 hold med følgende modstandere:

Gr-A-14 – møder Blokhus, Nordvestjysk og Aabybro med Morten Eskildsen som holdkaptajn. Du kan følge stillingen her

Gr-B-19 – møder Hobro, Hvalpsund og Rold Skov med Per Olsen som holdkaptajn – Stillingen kan følges her

Gr-C-18 – møder Jammerbugten, Aars og Sebber Kloster – Holdets kaptajn er endnu ikke fundet – stillingen kan følges her

Runderne spilles hhv. 1/5, 8/5, 15/5, 22/5, 29/5 og 12/6. Spilleplanen findes på opslagstavlen i klubhuset.

Du kan læse mere om turneringen på Regionsgolf Vest’s hjemmeside

Regionsgolf Vest ABCD 2017

Regionsgolf – veteran og senior

regionsgolf_danmarkLøgstør Golfklub har ikke fået tilmeldinger til denne turnering i 2017. Samtidig mangler vi en holdkaptajn, som vil tage vare på turneringen i de kommende år.

Senior: Damer og herrer skal være fyldt 50 år inden udgangen af 2016.

Veteraner: Damer og herrer skal være fyldt 60 år inden udgangen af 2016.

Vi søger ny holdkaptajn for 2018. Du kan høre mere om dette spændende job hos vores nuværende koordinator, som gerne modtager tilmelding:

Regionsgolf V Senior Veteran og Super Veteran

Regionsgolf ABCD Vest 2018

Løgstør Golfklub ønsker hvert år at tilmelde hold til Regionsgolfen. Vi håber der kan samles tilslutning til hold i alle 4 rækker – A _ B _ C _ D.

Du kan læse mere om turneringen i vedhæftede fil, eller høre mere om turnering og tilmelding hos vores klubkoordinator:

Per Olsen
tlf. 2469 6462