Golfhäftet – Køb i LGK og støt klubben

Golfhäftet – nu mere en 850 baner i 11 lande

Nu har vi Golfhæftet 2017 til salg i klubben!
Når du køber Golfhæftet i klubben, støtter du os samtidig, idet vi får provision på alle kort, vi sælger.

Normalprisen er 450 kr. , men i Løgstør Golfklub kan du købe til 400 kr. pr. stk. excl. forsendelse ved køb af min. 2 golfhæfter.

Hvis du vil have mulighed for at spille flere gange til halv pris, kan du opgradere dit Golfhæftet med PLUS med for 199 kr. Det giver dig mulighed for at spille på udvalgte baner og tider så mange gange du vil. Tiderne publiceres 7 dage i forvejen i Golfhæftet app og på www.golfhaftetplus.dk.

Betalingen kan ske på Proboxen under varekøb.

Bestilling kan ske ved mail til info@logstorgolfklub.dk med oplysninger om DGU-nr., fulde navn, adresse, mail og mobilnr. Så hører du fra os.

Fordelen er nu endnu større med ca. 850 baner fordelt på 11 lande, heraf mange i Spanien og Tyskland.

Normalt er vi ikke lagerførende med golfhæftet, så du skal forvente en ekspeditionstid på ca. 1 uge + forsendelse.

Du kan læse meget mere om GOLFHÄFTET  og øvrige rabataftaler her