Velkommen til Løgstør Golfklubs informationer omkring kontingent, bagskab mm.
Alle medlemmer har fri og gratis adgang til udslagsbolde til drivingrangen.

Løgstør Golfklub har et forholdsvist billigt kontingent, ligesom vi ikke opkræver indskud eller har pligt til aktiekøb.

Vi håber du finder de ønskede informationer her – ellers er du velkommen til at kontakte bestyrelsen eller klubben på tlf. 98 67 92 00.

Kontingent, golfskole osv. kan indbetales på klubbens konto i Jutlander Bank – Reg.nr. 9202 – konto 0000273244 – husk at oplyse navn, adresse, gerne medlemsnr mm.

Er du nyt medlem, kan du gå direkte til indmeldelsesblanketten HER eller send en mail med stamkortet til  info@logstorgolfklub.dk med dine data (fulde navn, adresse, fødselsdato, tlf. og mail, samt evt. nuværende DGU-nr.,) så hører du fra os snarest.

Kontingentsatser i Løgstør Golfklub gældende for 2018.

Løgstør Golfklub kræver ikke indskud eller køb af aktier for medlemskab. Endnu en fordel i LGK.

Priser på bagskabe i LGK

Leje af udstyr