Hoteller & golfklubber

Oversigt over hoteller og golfklubber, som sponsere LGK

På de følgende afsnit kan du finde oversigt over de hoteller og golfklubber, som sponserer LGK med gavekort og tilbud.

God fornøjelse.

Hotel Tyrol, Østrig – Hole in One sponsor

Hotel Tyrol . Hole in One Sponsor
Hotel Tyrol er igen i 2017 sponsor for årets første Hole in One, scoret af et af klubbens medlemmer, i en af klubbens officielle klubmatcher i henhold til matchprogrammet.

Se i øvrigt hotellets tilbud for 2015.

Booking eller nærmere information kan fås hos vores danske samarbejdspartner – Jørgen Munk, Herning på tlf. 4054 0670 eller mail: jmunkp@mail.dk

Du kan læse Hotel Tyrols tilbud her

Hotel Marina, Polen

Hotel Marina logo

Hotel Marina ligger 450 km. fra den dansk/tyske grænse, og velegnet til grupperejser som f.eks. “Klub i Klubben tur”

Nærmere information kan ske direkte til hotellet eller vores danske samarbejdspartner – Jørgen Munk, Herning, som kan træffes på tlf. 4054 0670 eller jmunkp@mail.dk

Hotellet sponsere gerne et gavekort til klubber, som etablerer en grupperejse til hotellet.

Tilbud: 4 overnatninger og 3 runder golf med halvpension for en Seniorgruppe på min. 20 pers. – 2.100 kr.

Du kan læse Hotel Marinas tilbud her