Juniorgolf i LGK

Er du junior, elsker du et godt kammeratskab og en frisk lille udfordring?

Juniorafdelingen holder vinterpause. Vi starter op igen mandag den 9. april kl. 16.00 med træningen.

Juniorklubben er for alle i alderen mellem 7 og 18 år – både piger som drenge, som har lyst at prøve golfsportens mange og sjove udfordringer, kombineret med godt kammeratskab i frisk luft.  Der vil være fællestræning, matcher, konkurrencer osv.

Vi træner hver mandag Kl. 16.00 til 18.00. Der er mulighed for instruktion ved klubbens træner fra kl. 16.00 til 17.00, herefter er det juniorudvalget som står for træningen.

På juniorudvalget vegne

Lennart Lucassen                                       Michael Bagge

Tlf. 40 28 17 05                                      Tlf. 25 53 05 08

Vi glæder os til at se mange nye juniorer i Løgstør Golfklub..

PS!
Vi kan godt bruge lidt hjælp til de små praktiske ting, så hvis du er forælder, bedsteforælder, eller bare hjælpsom og kunne du tænke dig at give en hånd med i juniorafdelingen vil vi meget gerne høre fra dig.