Golfskolen – begynderundervisning – Senior og Junior træning.

Golf er en god og spændende fritidsaktivitet

Løgstør Golfklub afvikler ca. 3-4 golfskolehold årligt.

Vores første hold i 2018 startede mandag den 23. april 2018.

Undervisningen omfatter 5 lektioner med vores protræner Allan Høgh, og afvikles hver mandag aften fra kl. 17.00 eller hvis 2 hold, da også kl. 19.00.

Weekend kursus afholdes i 2018, lørdag 26 og søndag 27 maj

Tag dit golfskoleophold som lynkursus. Det vil her være en fordel, at Du har enten lidt erfaring med golf eller et godt boldøje. Vi kan derfor ikke garanterer at alle får spillerettighed efter weekenden. Se program her

Ud over undervisningen består skolen af begyndertræning hver torsdag aften kl. 17.00. Her spiller vi på hhv. vores 9. hullers Pay and Play banen, indtil der er opnået lidt færdigheder, hvorefter vi flytter over på vores 18. hullers Seaside golfbanen. Her er hullerne længere og sværere, men ikke umulige.

Under hele forløbet er der mentorer som støtter nybegynderne med råd og vejledning i regler og etikette på banen.

Et golfskoleforløb koster kun 1.500 kr.

Du kan læse mere om golfskolen her

Vi er klar til at skrive dit op til forårets første hold.

Juniortræningen

Hver mandag mellem fra kl. 16.00 til 18.00, hvor juniorerne blot møder op. Første gang 9. april 2018. – Mød op og prøv det, de 2 første dage er gratis, herefter kan du melde dig ind i klubben Pris kr. 500,- for hele 2018, med fri adgang til træningsanlæg, træningsbolde samt adgang til Pay an Play bane.