Åbent Hus – Søndag 22 april 2018 fra Kl. 10.00

Golf er livslang kærlighed – Kom til Golfens Dag og prøv helt gratis at spille Golf eller Krolf

Løgstør Golfklub inviterer alle til åbent hus i Løgstør Golfklub, søndag den 22. april 2018. Vi starter kl. 10.00, hvor du dels selv får lov at slå til golfbolde på udslagsbanen, og senere prøve golfspillet på golfbanen. Eller du kan få lejlighed til at prøve vores 12 hullers Krolfbane.

Medlemmer står klar til at hjælpe dig.

Undervejs vil vi fortælle lidt om Krolf og golfsporten, og mulighederne for at deltage i golfskolen og dermed gennemgå et begynderforløb. Endelig vil vi også gerne byde på en øl/vand og lidt fra grillen.

Det er GRATIS at deltage, og alle er VELKOMMEN

Vi glæder os til at se dig og dine naboer, venner og hele familien. Vi har altid plads til flere medlemmer.