Aktuel banestatus – Der spilles til sommergreen.

*) – Ved rimfrost eller sne, spilles dog til vintergreen.

Nyt fra Greenkeeper – Banestatus m.v.

Her på siden vil vi forsøge at give status omkring baneanlægget med aktuelle arbejdsopgaver, som udføres netop nu og den kommende periode.

Velkommen til Løgstør Golfklub.

Banen fremstår i god stand, vi har kun et par enkelte områder, hvor græsset ikke helt er kommet med, efter den tørre sommer.

Jordforholdene gør, at vi normalt aldrig oplever en våd og tung golfbane.

Vi glæder os til at byde velkommen til vores gæster og medlemmer, som vi håber vil nyde en dejlig golfrunde, på en af områdets smukkeste golfbaner, her er fantastisk udsigt over Limfjorden fra flere af hullerne.

Banen ligger højt, og vi har derfor vinden i spil, som en ekstra udfordring. Kig godt efter bolden, hvis du lander din bold udenfor vores brede fairways. Roughèn er vores “skov”, så forvent ikke, at du altid kan finde din bold i roughèn.

Banen står flot og med udfordrende greens.

Der spilles fra normale teesteder.  Dog er hvid/gul teested på hul 1 flyttet ca. 20 m frem.

Hulplacering er her i vinter sat ud af kraft, de fleste flag står i forkanten at green.

Hvis der er rimfrost eller sne, spilles til vintergreen – Der ligger på bordet indtil klublokalet en oversigt over hulplacering for vintergreen, som du er velkommen til at tage med ud på banen – Her vises den mindre afstand til midt green på de normale sommergreen.

Som altid håber vi på at alle spillere – medlemmer som gæster – viser det fornødne hensyn, således at vores dygtige Greenkeeper kan pleje og vedligeholde banen bedst muligt.

Vores 9 hullers Pay and Play bane er åben for alle hele året uanset vejrlig.

Vores 12 hullers KROLF bane er ligeledes åben for alle.

Leje af udstyr og betaling sker i klubhuset.