Jannik Buchholz Nielsen, Junior golfer i Løgstør Golf Klub har siden foråret spillet på Junior Distrikt Touren (JDT).
Her har han deltaget i 5 ud af 6 mulige turneringer som har været fordelt i over hele Nordjylland, og spillet mod U19 spillere fra andre Nordjyske klubber.

Via de 5 spillede turneringer har han har kvalificere sig til at være 1 ud af 8 spillere på det Nordjyske U19 distrikts hold, som skal spille Super Cup de 3 første dage i uge 42.
Til Super cuppen som i år spilles i Silkeborg området, skal Danmarks 5 distrikter kæmpe mod hinanden for at vinde den eftertragtede Super Cup vandrepokal.

Jannik skal starte ud med at prøve kræfter med Europa Tour banen i Silkeborg/Ry, som blev brugt til dette års Made in Denmark, efterfølgende skal han spille på Himmelbjerget og Lyngbygaard Golfbaner.

Jannik har spillet golf i LGK i 2 ½ år, og går pt. i 10. klasse på Himmerlands Ungdomsskole, hvor han har netop har golf som et af sine profilfag.

Tilføjet den 23.10.2018 – Det lykkes Jannik at blive nr. 4 i turneringen – Stort tillykke til dig fra os alle i Løgstør Golfklub.

Jannik klar til Super Cup

Jannik Buchholz Nielsen