Løgstør Golfklub har pr. 1.2.2019 ansat ny Greenkeeper. Det er et kendt ansigt i klubben, som ansættelsesudvalget har valgt blandt de 12 ansøgere.

Mogens Christiansen har tidligere arbejdet som Greenkeeper i ca. 3½ år. Den gang Rønbjerg Feriecenter havde golfbane. Mogens vil løbende opdatere sin viden, primært ved at følge de kurser som udbydes i de stille perioder af året.

Mogens glæder sig til samarbejdet med det frivillige i LGK.

Vores nuværende Greenkeeper Hans Vinther, valgte tidligere på året at sige sit job op, idet hans helbred var begyndt at sige fra. Hans stopper i klubben 30.11.2018.

Troels Nielsen

Ansættelsesudvalget har nu også fundet aflæseren for  Jan Kristensen, det bliver Troels Nielsen, som starter 1.3.2019 – Troels er 57 år, udannet maskiningeniør, har arbejdet som Greenkeepermedhjælper i Ebeltoft og har senest være forpagter på Livø,  hvor han har arbejdet tæt sammen med en række frivillige hjælpere.

Klubben byder Mogens og Troels velkommen i klubben.