Løgstør golfklub holder Golfens Dag d. 28. april!

Ligemeget om du er høj eller lav, gammel eller ung, kvinde eller mand eller alene eller ej, så er du inviteret til Golfens Dag d. 28. april! Golf er for alle og for mange bliver golf til livslang kærlighed. Det er gratis og uforpligtende.

Program for dagen.:

Kl. 10.00 Præsentation af Golfklubben

Kl. 10.05 Sikkerhed i forbindelse med Golf

Kl. 10.10 Udslag på udslagsbane under kyndig vejledning af rutinerede golfspillere og er du til Krolf, får du lejlighed til at spille en runde Krolf på klubbens nye 36 hullers Krolfbane, ligeledes under kyndig vejledning af rutinerede Krolfspillere.

Kl. 10.30 Træning på puttebane (Putting Green)

Kl. 10.45 Træning på Short Game bane – indspil mm.

Kl. 11.00 En runde Golf på klubbens Pay and Play bane – der spilles Texas Scramble, en spilleform hvor alle også helt uøvede kan deltage i.

Kl. 12.45 Afslutning med Pølser og øl/vand..

Kl. 13.00 Afslutning

Der er denne dag også mulighed for at prøve klubbens Krolfbane, medlemmer af Krolfklubben står klar til at viser jer alt omkring Krolf.

Du kan på dagen, køber en startpakke til Golf til en pris af kr. 500,-   – Du kan se indhold på dette link https://www.dgushop.dk/klubber/logstor-golfklub/startpakke

Golfens Dag er gratis for alle besøgende. Det eneste du skal medbringe er godt humør, tøj og sko til vejret. Vi sørger for, at der står både udstyr, trænere og frivillige klar på dagen, så du får en god introduktion til golfsporten og vi sørger samtidig for, at du på intet tidspunkt vil føle dig overset på dagen.

Vi vil sætte pris på, hvis du tilmelder dig på info@logstorgolfklub.dk , så vi ved hvor mange, der kommer.

Vi glæder os til at tage imod dig på Viborgvej 130, Ravnstrup, 9670 Løgstør til Golfens Dag!