Løgstør golfklub holder Golfens Dag d. 22. april!

Ligemeget om du er høj eller lav, gammel eller ung, kvinde eller mand eller alene eller ej, så er du inviteret til Golfens Dag d. 22. april! Golf er for alle og for mange bliver golf til livslang kærlighed.

Program for dagen.:

Kl. 10.00 Præsentation af Golfklubben

Kl. 10.05 Sikkerhed i forbindelse med Golf

Kl. 10.15 Udslag fra udslagsbane

Kl. 10.30 Træning på puttebane

Kl. 11.45 For jer der har lyst, bliver der mulighed for at spille en runde golf på klubben Pay and Play bane.

Kl. 13.00 Afslutning

Der er denne dag også mulighed for at prøve klubbens Krolfbane, medlemmer af Krolfklubben står klar til at viser jer alt omkring Krolf.

Du kan på dagen, køber en startpakke til Golf til en pris af kr. 500,-   – Du kan se indhold på dette link https://www.dgushop.dk/klubber/logstor-golfklub/startpakke

Golfens Dag er gratis for alle besøgende. Det eneste du skal medbringe er godt humør, tøj og sko til vejret. Vi sørger for, at der står både udstyr, trænere og frivillige klar på dagen, så du får en god introduktion til golfsporten og vi sørger samtidig for, at du på intet tidspunkt vil føle dig overset på dagen.

Vi vil sætte pris på, hvis du tilmelder dig på info@logstorgolfklub.dk , så vi ved hvor mange, der kommer.

Vi glæder os til at tage imod dig på Viborgvej 130, Ravnstrup, 9670 Løgstør til Golfens Dag!