I Perioden 1.12.2019 – 1.4.2020 er der som udgangspunkt lukket for kørsel med Golfbiler og Scooter.

Der kan dog i perioder gives tilladelse til kørsel på banen, forudsat kørsel foregår på stier og i Semi Rough. (Reglen er indført for at hjælpe de som svært ved at gå banen rundt).

Hvornår er der så åben for Golfbiler og Scooter.: Det er der når banen ikke er meget våd, når der ikke er rimfrost eller sne på banen. – Der tages dagligt en vurdering ca. kr. 9.00.

Hvis der er tilladelse til kørsel med Golfbiler og Scooter, så hænger nøgler fremme i klubhuset, på nøgle bræt – Det betyder også, at hænger der ingen nøgler, så er der forbud mod kørsel banen.

De dage hvor der er lukket for kørsel, hænger der ligeledes et forbudsskilt på tavlen, hvor nøgler til Golfbiler hænger og nøgler er fjernet.

Denne regel betyder du er nød til at orientere dig i klubben, for at se om der er mulighed for kørsel med Golfbiler den pågældende dag. Du er altid velkommen til at kontakte klubben på tlf. 98679200, for at høre om situationen den pågældende dag.