Banen og trænings anlæg er åben for egne medlemmer i 1-2 bolde, fra og med 1.4.2020, dog med visse restrektioner.:

Som du kan læse her

Banen er lukket for gæster, foreløbig indtil 14.4.2020.

Vi følger løbende situationen og kordinere åbning af banen, med de øvrige 8 klubber i Golf ved Limfjorden og DGU.

Du kan se DGU anbefalinger her

Følg med på hjemmesiden, der kan ske ændringer løbende.

Du kan se hvordan du forebygge Corona Virus på dette link:

Fælles træning er indtil videre udsat, foreløbig til mandag den 20.4.2020, hvor vores træner har fælles træning for klubbens medlemmer, fra kl. 15.00 – 15.50 og igen fra kl. 18.10 – 18.50.

Her lidt øvrige nyheder, som også er rundsendt i seneste Nyhedsbrev.

Omkørsel og lukning af vejen ned til Golfklubben.

Kommunen er p.t. ved at lave kloak arbejde i Ravnstrup By, det betyder en del gener for Golfspillere og Golfklubben.

Du kan på ovennævnte link, også se kort over omkørsel til Golfklubben, som vil skulle benytte i perioden man den onsdag 1. april og frem til fredag den 17. april 2020.

Generalforsamlingen blev afholdt onsdag den 4.3.2020.

Referat, konstituering, regnskab, forslag m.m. kan læses på hjemmesiden.: https://www.logstorgolfklub.dk/om-golfklubben/bestyrelsen/generalforsamling/

Husk at bekræfte din tid.

Mange vælger kun at udskrive scorekort. Bestyrelsen vil gerne om alle husker at bekræfte sin tid, når i kommer frem til klubhuset. Har du ikke i forvejen booket en tid, så vælger du tidsbestilling, når du har kørt dit DGU kort i gennem på Skærm i klubhuset og vælger herefter scorekort. – Det hjælper banekontrol med at se hvem og hvor mange der er på banen. Dit DGU kort, er nu også din legitimation for du har ret til at spille på banen, så spørger banekontrol om at se dit DGU kort, så tag godt imod dem, de kender måske ikke alle i klubben. (Bagmærker er afskaffet her i 2020).

Muligheder for at spille med rabat på Greenfee i 2020

Der er sket en del ændringer i steder du kan spille til nedsat greenfee, du kan her se hvor du har muligheder i 2020