Løgstør golfklub holder Spil med Dag d. 1. august 2020, med start kl. 14.00

Det er gratis at deltage.

Du møder bare op, du kan låne udstyr i klubben.

Du får lejlighed til at prøve at slå bolde ud på klubben udslagsbane, under kyndig vejledning af rutinerede golfspillere.

Du spiller en runde Golf på klubben Pay & Play bane, sammen med en eller flere du kender, og som spiller Golf i dag, de vejleder og hjælper dig til at få en hyggelig dag

Efter matchen byder klubben på et par pølser og vi vil gerne fortælle dig om dine muligheder for at komme til at spille Golf, herunder lidt om den Golfskole som starter mandag den 10.8.2020 kl. 17.00 eller 19.00

Golf er billigere end du tror – Du kan spille et helt år fra kr. 1.000 inkl. frie bolde på udslagsbane, adgang til træningsanlæg og Pay & Play bane.

Golfskole inkl. 3 mdr. prøvemedlemsskab koster kun kr. 500

Men alt det vil vi gerne fortælle mere om, så tilmeld dig Spil med Dag, og fine ud af om Golf også er noget for dig.