Hole in One Klubben Match søndag 4.10.2020

Formanden Jan K. Larsen bød velkommen til Match og Generalforsamling.

Jan K. Larsen kunne under sin beretning oplyse, at klubben i 2020 har haft 56 medlemmer, der blev i den forbindelse efterlyst flere medlemmer til klubben.

Klubbens formål er at præmiere medlemmer som laver Hole in One i løbet af året, samt støtte Junior afdeling i klubben.

Jan K. Larsen oplyste at der indtil videre i denne sæson ikke er lavet Hole In One af klubbens medlemmer, men sæsonen afsluttet ført 30.3.2021, så muligheden er der endnu.

Der var i løbet af året, uddelt Hole in One Præmier til Lisbet Eskildsen og Peder Pedersen.

Regnskabet blev gennemgået af Mogens Christiansen.

Efterfølgende var der valg til bestyrelsen og her var Bent Mejlstrup og Lisbeth Eskildsen på valg, Bent Mejlstrup ønskede ikke genvalg. Lisbeth Eskildsen og Dan Bang blev efterfølgende valgt med akklamation.

Det samme var gældende for suppleant Karina Christensen og revisor Ove Bang.

Resultat fra match kan se her.:

A Gruppen.

B Gruppen.