Aktuel banestatus

Banen er åben, alle er velkommen. Der spilles normalt til sommergreen hele året. Ved Sne, frost og Rimfrost spilles der dog på Sea Side Bane til Vinterflag.

Benyttes Golfbil eller Scooter, må der kun køres på stier og semirough – Hvis der enkelte dage spilles til Vinterflag, er der forbud mod kørsel med Golfbil og Scooter.

På Pay & Play Bane spilles hele året til sommergreen.

Opdateret 26.1.2021 kl.08.00

For at undgå Corona smitte er der en række restriktioner som skal overholdes.

9 og 18 huls banen: Banen er åben,
med visse restrektioner, som gælder
fra og med onsdag 6.1.2021.
du kan læse om restrektioner her

Tilsvarende kan du læse DGU`s
anbefalinger af  13.1.2021
her

Bane stand.

Der kan spilles på alle huller og Green fremstår i fin stand.

Der spille normalt til sommergreen, men ved frost, rimfrost eller sne, spilles til vinterflag. Der kan ikke reguleres ved spil til vinterflag. Ved vinterflag er bolden at betragte som være i hul, når der er inden for længden af en putter.

Her i efterårs og vintermåneder, spilles med oplæg på alle klippede arealer, ligesom man må rense sin bold.

Midlertidig Lokal Regel om spil med lejeforbedring for Løgstør Golfklub – Gælder foreløbig frem til 30.3.2021.

“Når en spillers bold ligger i et klippet areal i en del af det generelle område, må spilleren tage lempelse uden straf én gang ved at placere den oprindelige bold eller en anden bold i og spille den fra dette lempelsesområde:

• Referencepunkt: Boldens oprindelige sted.
  • Hvis spilleren undlader at markere boldens position, for den løftes, eller flytter bolde på nogen anden måde, såsom at rulle den med en kølle, pådrager spilleren sig èt strafslag.
  • Størrelse af lempelsesområdet målt fra referencepunkt: Længden på et scorekort fra referencepunktet, men med disse begrænsninger:
  • Begrænsninger for placeringen af lempelsesområdet:
    • Må ikke være tættere på hullet end referencepunktet, og
    • Skal være i det generelle område.

Når der gøres brug af denne lokalregel, skal spilleren vælge et sted at placere bolden og anvende procedurerne for genplacering af en bold efter Regel 14.2b (2) og 14.2e.

Note:  ”Klippet areal” betyder ethvert areal på banen, herunder også stier gennem rough, der er klippet. (Gælder dog ikke i rough).

*STRAF FOR OVERTRÆDELSE AF LOKAL REGEL:

Hulspil – tab af hul; slagspil – to strafslag.

*Hvis en spiller pådrager sig den almindelige straf for overtrædelse af denne Lokale Regel, er der ingen yderligere straf efter den Lokale Regel.”

Vedrørende Handicapregulering:

Ifølge EGA Handicap systemet §2.6.1 kan der i perioden 1. november til 30. april, såfremt alle handicapbetingelser er til stede, handicapreguleres efter spil med denne Lokale Regel.

Regel og handicapudvalget

Løgstør Golfklub

21.12.2020

Husk venligst at oprette nedslagsmærker, .

– Husk den lidt grove rough er vores skov. Kommer du i rough eller slår du ud af banen, så husk vi har lokalregel, hvor du kan droppe på fairway mod 2 strafslag.