Mesterslagteren har i dag søndag d. 27/6-2021 afholdt sponsormatch i Løgstør Golfklub.

I alt 64 spillere deltog i matchen, hvor der blev spillet Irish Rumble, i det dejligste sommervejr, hvor vindforholdene lige var noget der passede spillerne i dag.

Efter matchen var Mesterslagteren vært ved øl/vand + pølser/brød til spillerne.

Der var også indvielse af Løgstør Golfklubs nye overdækning på driving range, som dækker over 6 udslagssteder, her kan spillerne nu slå bolde ud i tørvejr.

Formand Per Olsen holdt en kort tale, hvor han takkede for den store økonomiske støtte der er ydet, som var nødvendig for at byggeriet kunne udføres, og samtidig takkede det frivillige byggehold, som har brugt rigtig mange timer.

Der var præmier til de 3 bedste hold i dagens match, og der blev også spillet nærmest pinden på hul 5 og 11, samt nærmest pinden i 2 slag på hul 8.

Nærmest p. hul 5

Damer: Helle Johansen 1,32 m, Herrer: Finn Andersen 0,69 m

Nærmest p. hul 11

Damer: Karina Christensen 4,04 m, Herrer: Dan Bang 3,66 m

Nærmest p. i 2 slag på hul 8

Damer: Charlotte Thrysøe 5,42 m, Herrer: Erling Christensen 2,05 m

Præmie fordeling hold.

Nr. 1: med 107 p. Kristian Gregersen, Knud Pedersen, Finn Andersen, Mads Nørbæk

Nr. 2: med 106 p. Per Olsen, Allan Kristensen, Peder Pedersen, Charlotte Thrysøe

Nr. 3: med 104 p. Lisbeth Eskildsen, Jan K Larsen, Bent Mejlstrup, Kirsten Kjær.

Næste aktiviteter