MTH Biler Toyota Match søndag den 10. oktober, havde flot tilslutning fra såvel klubmedlemmer, som gæster for vores naboklubber.

De gennemgående ord fra deltagere og sponsor, var ” Fremragende arrangement, stor ros til LGK og Deres frivillige for en flot bane,

god stemning, hjælpsomhed og forplejningen – TOMMEL OP! J ”.

Der blev spillet i 3 rækker.

A rækken spillede slagspil, og vinder af A rækken blev Dan Bang med netto 73 slag og nr. 2 blev Jannik Buchholz Nielsen med 74 slag.

B og C rækken spillede stableford.

B rækken blev vundet af Bente Jespersen med 40 point, nr. 2 Edvin Lassen med 39 point, nr. 3 Karina Christensen med 39 point, nr. 4 Stig Lassen med 38 point.

C rækken blev vundet af Torben Kjeldsen med 44 point, nr. 2 Kristian Peter Johansen med 34 point, nr. 3 Preben Eskildsen med 33 point, nr. 4 Gitte Mortensen med 32 point.

Nærmest hul på hul 5 blev vundet af Dan Bang med 1.00 m.

Nærmest hul på hul 8 i 2 slag blev vundet af Bente Jespersen med 1,97 m

Nærmest hul på hul 11, blev af herre vundet af Mathias Fogh med 1,45 m og for damer Gitte Mortensen med 5,40 m.

Stort tillykke til vinderne i de enkelt grupper og samtidig skal lyde en tak til sponsor af matchen MTH Biler – Toyota Løgstør