Støt Løgstør Golfklub, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Løgstør Golfklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Løgstør Golfklub nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Tank nemt hos OK med OK App, se her hvordan du får en OK app her

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Olsen på 24696462 eller Info@logstorgolfklub.dk.

Nu kan du støtte vores klub, hver gang du tanker. OK betaler hele beløbet – se mere på www.ok.dk/lokalsporten

Støt Løgstør Golfklub, hver gang du tanker

Med et OK Erhvervskort er det nemt for dig og dine medarbejdere at støtte os, når I tanker firmabilen hos OK.

Læs mere om hvordan I kommer i gang med at støtte her.

Link: https://www.ok.dk/globalassets/pdfer/diverse/stoet-sporten-med-erhvervskort.pdf

Næste aktiviteter

Golfskole – Køb intropakke med 3. mdr. prøvemedlemsskab og kom Gratis på Golfskole

maj 30 @ 17:00 - 18:00