Sådan deltager du i GLFR Open:

Deltagelse i konkurrencen er gratis og man tilmelder sig enten i sin GLFR app eller direkte på my.GLFR.com/open.
Hver runde golf som du spiller med GLFR, giver et lod i puljen til de ugentlige lodtrækninger, og alle lodder optjent gennem sæsonen er gyldige i udtrækningen af tre golfrejser med Bravo Tours, til en værdi af 20.000 kr. pr. stk.

Se mere i nedenstående video.: (15) GLFR Open – Velkommen – YouTube

Få klubbens nyheder på klubbens egen klub-app, GLFR.

Med klubbens GLFR App, kan vi kommunikere direkte med jer gennem app’en og dermed sikre en bedre formidling af klubbens aktiviteter og nyheder til jer.

Samtidig sikrer vi at vores information kun skal lægges ind et sted, men også deles på vores hjemmeside og på sociale medier.

Hvilke nyheder kan du se i GLFR:

Med GLFR får du et kliks adgang til klubbens nyheder så du altid er opdateret om hvad der sker i din klub.

Klub Nyheder:

Med klub nyheder får vi nu endnu bedre muligheder for at komme i dialog med dig.
Vi deler vores klubnyheder gennem app’en, hvilket betyder, at du blot med et klik vil kunne se de seneste nyheder fra klubben direkte på din GLFR App.  På denne er både hurtigt og nemt for dig at få overblik over hvad der sker i klubben.

Banestatus:

Med app’en får vi nu også  mulighed for dele vores banestatus direkte til GLFR, Facebook og website. På få sekunder sikrer vi, at I får information om banearbejde, ændringer i baneforhold mv.,  så I altid ved, hvad der foregår på banen bare med et klik.

OM GLFR

Ud over at være jeres nye klub app, så er GLFR også en altid opdateret golf GPS, der fuldt ud er på højde med de bedste golfure og vognholdte GPS´er på markedet, som du kan anvende på din runder.  Ud over at være baneguide med GPS, kan man føre scorekort og statistik samt sende dine scores til handicap regulering.

Sådan kommer du godt i gang med at bruge GLFR

Har du ikke allerede downloadet GLFR kan du gøre det her: