Ja, du hørte rigtigt! Lige nu får du PLUS med i købet til en værdi af 199 kr., når du køber Golfhæftet!

Golfsæsonen har taget fart, og titusindvis af Golfhæftet-golfspillere har allerede spillet flere runder til halv greenfee. Mange er ivrige efter endelig at kunne spille golf på hjemmebane efter en lang vinter. PLUS-kampagnen har været efterspurgt, og Golfhæftet har lyttet til jer! Så nu kan du få PLUS med i købet, når du køber Golfhæftet 2022. Med Golfhäftet PLUS kan du spille på dine yndlingsbaner flere gange hver sæson, igen og igen, til halv greenfee. Spørgsmålet er: Hvor mange runder til halv greenfee har du tænkt dig at spille denne sommer?

Hvis du køber Golfhäftet gennem os, støtter du samtidig vores klub. Lyder det ikke godt?

Du kan bestille dit Golfhæfte her.: Greenfee aftaler for LGK – Løgstør Golfklub (logstorgolfklub.dk)