Spar Nord Match blev afholdt søndag den 26. juni 2022 på Løgstør Golfklubs Seaside Course.
Afdelingsdirektør Bjørn Drejer var mødt tidligt ind med flag og bannere og fik sammen med matchledelsen gjort klar til modtagelse af dagens spillere.
I alt 51 spillere stod forventningsfulde klar i det bedste solskinsvejr og i masser af varme fra morgenstunden.
Dagens spil var stabelford – både spillet som indviduel turnering i 4 rækker og som en holdmatch, hvor holdets spillerne skulle skiftes til at spille med en pink bold, arbejde for ikke at miste bolden på runden og samtidigt skabe flest mulige point til holdkortet. Det gav masser af udfordringer for et par hold, hvor spillerne trak af sko og strømper og soppede rundt i søen efter den pink bold.
Under runden blev spillerne serviceret (kølet ned) af Spar Nord-medarbejder Johnny Støttrup Jensen, som kørte rundt med is.
Efter matchen var klubben vært ved pølser og brød, medens matchledelsen blev klar med resultatlister i rækker og holdspil.
På hul 11 var en helt særlig konkurrence, hvor Mathias Fogh fra Spar Nord slog bold ud sammen med hvert hold. De 6 spillere (Jens Rønberg Christensen, Henrik Mikkelsen, Anne Dorthe Muurholm, Bo Eskildsen, Helle Johansen og Mathias Ahlburg), som kom nærmere flaget end Mathias fik en flaske vin med hjem.
Derudover var der præmie til nærmest flaget. De dygtige spillere blev:
Hul 5:
Damer: Helle Johansen: 1,14 m
Herrer: Mathias Ahlburg: 7,33 m
Hul 15:
Damer: Bente Jespersen: 2,59 m
Herrer: Mathias Ahlburg: 6,07 m
Individuel turnering, rækkevindere:
A-rækken:
1. Bo Eskildsen, 40 p
2. Marianne Thiede Bang, 39 p
3. Mathias Ahlburg, 38 p (bedst på sidste 9)
B-rækken:
1. Thorkild Kristensen, 44 p
2. Knud Pedersen, 39 p (bedst på sidste 9)
3. Ib Nielsen, 39 p
C-rækken:
1. John Jørgensen, 38 p
2. Bente Berge, 37 p (bedst på sidste 9)
3. Lissy Lind Dalsgaard, 37 p
D-rækken:
1. Gitte Mortensen, 40 p (bedst på sidste 9)
2. Peter Michelsen, 40 p
3. Helle Johansen, 38 p
Dagens holdvindere :
Med 40 point (bedst på bag9) blev Peter Mortensen, Jes Jensen, Carsten Vestby og Torben Kjeldsen dagens vindere i holdkonkurrencen – og modtog hver en spændende kurv i præmie.
Alle vindere drog hjem med flotte og anvendelige gaver.
En helt igennem vellykket dag og hele klubben sender stor TAK til Spar Nord for dagens match.
Du, Søren Ahlburg, Morten Bengtsson og 1 anden
Synes godt om