Vælg en side

Løgstør Golfklub har igen i år valgt at deltage i Danmarks største nærmest pinden-konkurrence i forbindelse med Road to Made in HimmerLand. Aktiviteten understøttes af Made in HimmerLand med præmier i form af torsdags-billet til Made in HimmerLand 2022 samt flot præmie ved evt. Hole in One.

Alle som spiller i uge 33 (15. – 21. august) på vores bane Løgstør Seaside Course kan deltage i konkurrencen. Du skal dog have en spillemakker med som markør og slaget skal indgå i en tællende runde. Det er gratis at deltage.

Så hvis du slår et slag, der ligger tættere på flaget end dagens hidtil bedste, så husk at skrive dig på sedlen ved green og få din markør til at kvittere for slaget. Hvis du ved dagens afslutning har slået dagens bedste slag vinder du en torsdags-billet til Made in HimmerLand 2022.

Hvis en spiller er så dygtig at lave Hole in One, modtager man en særlig præmie fra Made in HimmerLand. Der skal være markør på scorekortet, der skal afleveres til et bestyrelsesmedlem i klubben.

Vi glæder os til at se dig i klubben i uge 33 ……. og hvem ved, måske bliver det dig, der skal til HimmerLand og se golf i verdensklasse?

Med venlig hilsen

Løgstør Golfklub