Hole-in-one i Løgstør Golfklub

For første gang lykkedes en spiller at lave Hole-in-one på hul 2 i Løgstør Golfklub.

Fredag den 16.9.2022, lavede Kristian Halvorsen, fra Grimstad i Norge, Hold In One for 2 gang i Løgstør Golfklub, tilbage i 2019, hvor holdet fra Grimstad i Norge, besøgte Løgstør, lykkedes det Kristian at lave Hole-in-one på klubbens hul 15.

Grimstad Golfklub holder i disse dage, sit 10-års Jubilæum, for afvikling af deres årlige Ryder Cup match på anlægget i Løgstør.

Her lykkes de så Kristian Halvorsen, igen at lave en Hole-in-one, denne gang på hul 2.

Der er første gang i klubbens historie, at der laver en Hole-in-one på hul 2.

Kristian fik af formanden for Løgstør Golfklub, Per Olsen, overrakt diplom samt bag mærke, som bevis for sin Hole-in-one.

Der var ligeledes Whisky fra klubbens Hole-in-one Sponsor, Drejer Designcenter i Aars, som Kristian behørigt, delte ud til sine 23 medspillere fra Grimstad Golfklub.

Stor tillykke til Kristian.