2022 er ved at være forbi, og vi kan se tilbage på et aktivt og fint Golf år.

Tak til alle vores frivillige, som igen i 2022 har ydet en kæmpe indsats, så vi har kunne afvikle mange fine Golfrunder på anlægget i Løgstør, vi håber i alle, er klar til en ny tørn i 2023.

Planlægning af 2023 er i fuld gang.

Husk det er nu, du skal tilmelde dig Limfjordsgolf, hvis du ønsker at spille på et hold i 2023 – Du tilmelder dig på Golfboks, vælg Klubturnering, Husk at vælge 2023, og vælg Herre eller Dame Golfring Limfjorden.

Matchudvalget har præsenteret årets matchprogram, med 8 matcher – kan ses på Golfboks og hjemmeside. – Tilmeld dig allerede i dag, gå på Golfboks, vælg Klubturnering, vælg 2023 og tilmeld din online til den match du ønsker at deltage i.

Der er planlagt arbejdslørdag 25.3.2023 og 21.10.2023. Tilmeld dig på Golfboks, vælg klubturnering, vælg 2023 og vælg arbejdslørdag.

Medhjælpermatch og fest afholdes lørdag 28.10.2023. – Tilmeld dig på Golfboks, vælg klubturnering, vælg 2023 og vælg Krolf eller Golf match og husk også at tilmelde dig til festen.

Husk også Generalforsamling onsdag den 8.3.2023, har du ting som du ønsker behandlet her, sender du dine ønsker på info@logstorgolfklub.dk eller kontakter et medlem af bestyrelsen.

Har du lyst til at løse en opgave i bestyrelsen, så kontakt Per Olsen på 24696462 og hør om dine muligheder.

I forbindelse med åbningsmatch søndag 2.4.2023, håber vi at kunne præsentere klubbens nye Tee sted skilte, som vi har fået mulighed for at udskifte, idet vi har modtaget 65.000 til at få løst opgaven. Kr. 25.000 fra Sparekassen Danmark Fonden Himmerland og kr. 40.000 fra Thorup-Sletten lokale vindpulje.

Ny ”52” Bane (5.216 m.), som noget nyt, har vi fra Sæsonstart lavet en lidt kortere bane, som typisk henvender sig til Senior spillere, som ikke længer slår så langt. Der opsættes skilte til sæsonstart, men konverteringstabel er allerede nu lagt på hjemmeside.

Ny projektor – Klubben har fra Norlys-Vækstpulje, modtaget kr. 4.999 til indkøb af ny projektor, så der igen er mulighed for at afholde møder, i lokalet på 1. sal. Idet vi forventer den nye projekter/skærm er opsat her primo 2023.

Som bekendt har banen de seneste uger været lukket på grund af sne, men vi håber igen snart at kunne åbne Sea Side Banen.  Der vil nok første tid, nok skulle spilles til vinterflag, men tjek løbende klubbens hjemmeside eller følge med på GLFR App. – Pay & Play Banen er åben for spil.

Opkrævning af kontingent for 2023 udsendes her primo januar 2023.

God Jul og Godt Nytår.

Ønskes i alle fra bestyrelsen i Løgstør Golfklub