Vælg en side

Nyhedsbrev

Så er der igen nyt Nyhedsbrev på gade, har du ikke modtaget mail med nyhedsbrev, så tjek om ikke du har frameldt info fra Golfklubben i Golfbox eller kontakt klubben på info@logstorgolfklub.dk Du kan også læse hele nyhedsbrevet her Nyhedsbrevet...

Meld dig ind nu og spil gratis resten af 2021

Meld dig ind og betalt kontingent for 2021 nu og spil gratis resten af 2020 Se priser på dette link.: Meld Dig Ind I LGK Og Spil Gratis Resten Af året

Ferieinspiration – 6 af de bedste golfklubber i Nordjylland (2020)

Savner du lidt inspiration til hvor Golfturen skal gå hen i 2020, så læs Campaya`s beskrivelse af 6 af de bedste golfklubber i Nordjylland (2020).  Her. Besøger du Løgstør kan du samtidig nyde det smukke havnemiljø og evt. få en sejltur på kanalen...

Undgå at ødelægge hulkanterne, når du samler bolden op med flaget i.

Bold op af hul uden at skade hulkant Spørgsmål: Hvordan undgår jeg at ødelægge hulkanterne, når jeg samler bolden op med flaget i? Svar: Det er en nyttig golfregel, som sparer os tid på banen. Men det har vist sig, at vi har påført greenkeeperne...

Aktuel banestatus – Banen er åben – Du bør dog sætte dig ind i de restriktioner som gælder på grund af Corona situationen.

Aktuel banestatus Banen er åben, alle er velkommen. Opdateret 26.10.2020 kl.14.00 For at undgå Corona smitte er der en række restriktioner som skal overholdes.  9 og 18 huls banen: Banen er åben, med visse restrektioner, som gælder fra og med...

Vintergolf

Alle kan deltage i Vintergolf, Lørdag & Søndag kl. 10.00 – Tilmelding på Golfbox – under turnering senest dagen før kl. 17.00. –  Alle er velkommen.

Medhjælper match 2020

 

Resultat og referat her

Se foto på klubbens 
facebookside her

Greenfee aftaler med andre klubber

Her kan du spille til nedsat Greenfee – se her

Køb evt. Golfhæftet og spil til ½ pris i en rækker klubber. – Pris kr. 450,-  Støt klubben og bestil 2021 hæftet i Klubben.

Corona restrektioner fra 26.10.2020 og indtil videre.

Regler som skal overholdes, for at benytte træningsanlæg og Golfbane og Krolfbane i Løgstør Golfklub.

Bestyrelsen har besluttet at tilpasse sig anbefalinger, som er udsendt fra DGU, det kræver dog stor selvjustits, og spil på banen og benyttelse af træningsanlæg er på egen ansvar.

Vi forventer stor selvdisciplin, og forventer du kun møder op, når du er helt rask og ikke har symptomer af Corona af nogen art.

Vi opfordrer til at man selv medbringer en lille håndsprit, og afsprit jævnlig hænderne, når man har rørt flagstang, river, skraldespande og boldvasker.

 Du kan læse den fulde ordlyd af de gældende restrektioner her

Se også DGU`s samlede anbefalinger til Golfklubberne her

Vi har plads til dig – du er velkommen i Løgstør Golfklub

Løgstør Golfklub er flot placeret helt ud mod Limfjorden og Frederik den VII’s Kanal I Løgstør. Her finder du en fantastisk golfbane i Nordjylland, hvor du har udsigt over fjorden fra hele baneanlægget. Løgstør Golfklub er etableret i 2005, og er placeret tæt på Løgstør By, med en smuk udsigt til Limfjorden. Foruden det hyggelige klubhus, består golfanlægget af 2 golfbaner. En 18. hullers Seaside golfbane med udfordrende greens og flot udsigt til Limfjorden fra alle huller. Banen har Backtee, for dem som ønsker den ultimative udfordring, herudover en 9. hullers Pay & Play bane, samt 12 hullers Krolfbane.

Her er alle – også ikke golfspillere – velkommen til at spille mod betaling af greenfee hver dag.

Klubbens medlemmer oplever vi som glade og tilfredse, og med et stort engagement, når klubben inviterer til matcher, fester, og andre arrangementer, så har du lyst til at opleve gode og positive oplevelser, er golfklubben helt sikker noget for dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Klubhusets åbningstider samt kontor- og telefontider.

Kontoret er i kun lejlighedsvis bemandet, men du kan altid aftale et møde, hvis det ønskes. Kontoret passes af et hold frivillige, som normalt er på kontoret fra ca. 9.00 – 13.00 på hverdage. Betaling for Green Fee, Golfbiler m.m. klares ved selvbetjening fra vores Probox24, som står i klubhuset.

Telefonisk kontakt til klubben kan altid ske på +45 9867 9200, som normalt besvares indenfor normale dagtimer.

Klubhuset vil normalt være åben fra ca. 08.00 til ca. solnedgang. Vil dog afhænge af vejr og lukkevagtens private program. Nøgle til bagrum kan mod depositum på 100 kr. erhverves hos Marianne Bang, således at du har adgang til bagrummet udenfor klubhusets åbningstid.

Næste aktiviteter

Så kontakt os på tlf. 98679200 eller email info@logstorgolfklub.dk

Greenfee kr. 300. – Få tilbud hvis i er mere en 12 spillere.

Vi har også mulighed for at skabe kontakt til overnatningsmuligheder i Løgstør tæt på golfbane. Ligesom der er mulighed for at have campingvogn eller Autocamper stående i Golfklubben – Forhør nærmere i klubben på tlf. 98679200 eller mail info@logstorgolfklub.dk