Banestatus – Nyt Greenkeeper.

Her på siden vil vi forsøge at give status omkring baneanlægget med aktuelle arbejdsopgaver, som udføres netop nu og den kommende periode.

Velkommen til Løgstør Golfklub.

Der spilles i øjeblikket til sommergreen, da der fortsat er lidt frost om natten, kan der i periode være vintergreen.

Banen er åben fra kl. 9.30.

Ved rimfrost eller sne, spilles til Vintergreen.

Du kan se på 9 og 18 Green, om den er helt fri for rimfrost (hvid), hvis ikke spilles til Vinter Green – Green Fee ved Vinter Green er kr. 100,-   (Du ændre pris på Proboks ved at vælge Vintergreen, herefter ændres din pris til kr. 100).  – Der ligger på bordet indtil klublokalet en oversigt over hulplacering for vintergreen, som du er velkommen til at tage med ud på banen – Her vises den mindre afstand til midt green på de normale sommergreen.

Der spilles fra normale teesteder.  Dog er hvid/gul teested på hul 1 flyttet ca. 20 m frem, da området trænger til hvile, der er lavet et alternativ tee sted, lidt længere fremme mod Rød Tee sted.

Hulplacering er her i vinter sat ud af kraft, de fleste flag står i forkanten at green.

Fairways har enkelte områder, hvor græsset efter en meget tør sommer, endnu ikke helt har fået fat, ligesom der er en del ormeskud på fairways. Der spilles derfor her i vinterperioden med Left and Clean. Det betyder du må løfte og rengøre din bold på tætklippede arealer svarende til fairways. Du må uden straf herefter placere din bold, inden for et scorekort, dog ikke nærmere den Green du spille i mod. HUSK AT MARKERE BOLDEN FØR DU LØFTER.

Præsentationsvideo om Frost, forsinkelser og græssets sundhed kan ses her

————————————————————————————————————————————————————————-

Forbud

Kørsel med golfbiler og scooter er indstillet her i vinter.

Kørsel med golfbilerne er igen tilladt fra og med 1.4.2019.

——————————————————————————————————————————————————–

Du er nu på vej ud på en af områdets smukkeste golfbaner, her er fantastisk udsigt over Limfjorden fra flere af huller.

Banen ligger højt, og vi har derfor vinden i spil, som en ekstra udfordring. Kig godt efter bolden, hvis du lander din bold udenfor vores brede fairways. Roughèn er vores “skov”, så forvent ikke, at du altid kan finde din bold i roughèn.

Jordforholdene gør, at vi normalt aldrig oplever en våd og tung golfbane.

Som altid håber vi på at alle spillere – medlemmer som gæster – viser det fornødne hensyn, således at vores dygtige Greenkeeper kan pleje og vedligeholde banen bedst muligt.

______________________________________________________________________________________________

Vores 9 hullers Pay and Play bane er åben for alle hele året uanset vejrlig.

Vores 12 hullers KROLF bane er ligeledes åben for alle.

Leje af udstyr og betaling sker i klubhuset.

18. hullers banen – Placering af river:

Vores greenkeepere håber at alle vil placere hele riven i bunkeren, og ikke placeres skaftet på græskanten.

Det vil lette arbejde meget med græsslåning.

Kender du placering af rive i bunker ?

Næste aktiviteter

GolfBox