Banestatus – Nyt Greenkeeper.

Her på siden vil vi forsøge at give status omkring baneanlægget med aktuelle arbejdsopgaver, som udføres netop nu og den kommende periode.

Der klippes greens hver dag og fairvej 2 gange hver uge, i efteråret dog efter behov.

Mandag 14.10.2019 dybdeprikkes der på Green på hul 10 – 18 og Tirsdag 15.10.2019 er det på hul 1 – 9, der kan derfor begge dage forekomme ventetid ved de enkelte green, ligesom der ligger sand på Green. – Hvis der er plads, vil det derfor de pågældende dage, være hensigtsmæssigt, om du spiller 2 runder på de 9 huller, som der ikke arbejdes med, såfremt du har ønske om at spille 18 huller.

Der kan her efteråret forekomme, at Green Keeper arbejde med at prikle og vertikalskære Green, der vil derfor i korte perioder være et let sandlag på Green. Det sker for at  få græsset til at gro bedre sammen, og dermed give hurtigere Green.

Der arbejdes løbende med at holde ukrudt ned i roff, vi har dog ikke adgang til det nødvendig liter af sprøjtemiddel, derfor vil der i perioder være afklippet græs/ukrudt som er klippet af men ikke fjernet, vi ved godt det ikke ser så fint ud, men af økonomiske årsager, forbliver det liggende og tørre hurtigt ind og forsvinder i det nye græs/ukrudts tæppe.

Velkommen til Løgstør Golfklub.

Banen er åben fra kl. 7.00

————————————————————————————————————————————————————————-

Du er nu på vej ud på en af områdets smukkeste golfbaner, her er fantastisk udsigt over Limfjorden fra flere af huller.

Banen ligger højt, og vi har derfor vinden i spil, som en ekstra udfordring. Kig godt efter bolden, hvis du lander din bold udenfor vores brede fairways. Roughèn er vores “skov”, så forvent ikke, at du altid kan finde din bold i roughèn.

Banen fremstår i god stand, så kom og nyd den flotte udsigt og prøv kræfter med en måske lidt frisk vind, som er en del af oplevelsen på en Sea Side Bane.

Jordforholdene gør, at vi normalt aldrig oplever en våd og tung golfbane.

Vi glæder os til at byde velkommen til vores gæster og medlemmer, som vi håber vil nyde en dejlig golfrunde.

Banen står flot og med udfordrende greens.

Der spilles fra normale teesteder.

Hulplacering står på starterhus og du kan finde oversigt over placeringsmuligheder i klubhuset foran vindue ind til kontor.

Som altid håber vi på at alle spillere – medlemmer som gæster – viser det nødvendige hensyn, så vores dygtige Greenkeeper kan pleje og vedligeholde banen bedst muligt.

______________________________________________________________________________________________

Vores 9 hullers Pay and Play bane er åben for alle hele året uanset vejrlig.

Vores 36 hullers KROLF bane er ligeledes åben for alle.

Leje af udstyr og betaling sker i klubhuset.

18. hullers banen – Placering af river:

Vores greenkeepere håber at alle vil placere hele riven i bunkeren, og ikke placeres skaftet på græskanten.

Det vil lette arbejde meget med græsslåning.

Kender du placering af rive i bunker ?

Næste aktiviteter