Nyt fra Greenkeeperne – banestatus osv.

Her på siden vil vi forsøge at give status omkring baneanlægget med aktuelle arbejdsopgaver, som udføres netop nu og den kommende periode.

Som altid håber vi på at alle spillere – medlemmer som gæster – viser det fornødne hensyn, således at vores dygtige greenkeepere kan pleje og vedligeholde banen bedst muligt.
18 – hullers bane – dagsaktuel status på banen – Banen fremstår i god stand, vi kan se det grønne skær på græsset. Green er netop blevet topdresset så fremstår i fin stand.
I uge 19 vil der løbende være igangværende arbejde, bl.a.  vertikalskærer man, så der kan være områder som er vanskelig at spille på.

Der spilles fra normale teesteder. Hulplacering fremgår af tavle, ved starterhuset. Oversigt over hulplacering ligge i klubhuset på bord under trappen.

9 – hullers Pay and Play banen er åben  for alle og med fine green.

Vores 9 hullers Pay and Play bane er åben for alle hele året uanset vejrlig.

NYHED: KROLF – vores nye 12 hullers KROLF bane er ligeledes åben for alle. Leje af udstyr og betaling sker i klubhuset.

Kørsel med scootere og golfbiler må benyttes.

_______________________________________________________________________________________

Præsentationsvideo om Frost, forsinkelser og græssets sundhed kan ses her

18. hullers banen – Placering af river:

Vores greenkeepere håber at alle vil placere hele riven i bunkeren, og ikke placeres skaftet på græskanten. Det vil lette arbejde meget med græsslåning.

Placering af river i bunkeren