Nyt fra Greenkeeper – Banestatus m.v.

Her på siden vil vi forsøge at give status omkring baneanlægget med aktuelle arbejdsopgaver, som udføres netop nu og den kommende periode.

Velkommen til Løgstør Golfklub.

Du er nu på vej ud på en af områdets smukkeste golfbaner, her er fantastisk udsigt over Limfjorden fra flere af huller.

Banen ligger højt, og vi har derfor vinden i spil, som en ekstra udfordring. Kig godt efter bolden, hvis du lander din bold udenfor vores brede fairways. Roughèn er vores “skov”, så forvent ikke, at du altid kan finde din bold i roughèn.

Banen står flot og med udfordrende greens. Omkring enkelte Teesteder og Greens er der opsat markeringer for områder, som vi vil anmode jeg gå uden om og evt. droppe fri af, da vi her gerne skal have givet græsset lidt ro. Fairways har enkelte områder, hvor græsset efter en meget tør sommer, endnu ikke helt har fået fat, ligger din bold i et sådan område, er du velkommen til at droppe fri, til et område hvor du får græs under bolden, dog ikke nærmere hul på Green.

I uge 39 vil der løbende bliver arbejdet med Green, der proppes, vertikalskæres og Topdresses.

Der spilles fra normale teesteder.  Hulplacering kan ses på starterhus – Oversigt over hulplacering står i klubhuset, på bord ved indgang til Bar/klublokale.

Som altid håber vi på at alle spillere – medlemmer som gæster – viser det fornødne hensyn, således at vores dygtige Greenkeeper kan pleje og vedligeholde banen bedst muligt.

Vores 9 hullers Pay and Play bane er åben for alle hele året uanset vejrlig.

Vores 12 hullers KROLF bane er ligeledes åben for alle.

Leje af udstyr og betaling sker i klubhuset.

Præsentationsvideo om Frost, forsinkelser og græssets sundhed kan ses her

Kørsel med golfbilerne er tilladt fra og med 1.4.2018.

18. hullers banen – Placering af river:

Vores greenkeepere håber at alle vil placere hele riven i bunkeren, og ikke placeres skaftet på græskanten. Det vil lette arbejde meget med græsslåning.

Placering af river i bunkeren

Næste aktiviteter

GolfBox