Nyt fra Greenkeeper – Banestatus m.v.

Her på siden vil vi forsøge at give status omkring baneanlægget med aktuelle arbejdsopgaver, som udføres netop nu og den kommende periode.

Velkommen til Løgstør Golfklub.

Du er nu på vej ud på en af områdets smukkeste golfbaner, her er fantastisk udsigt over Limfjorden fra flere af huller.

Banen ligger højt, og vi har derfor vinden i spil, som en ekstra udfordring. Kig godt efter bolden, hvis du lander din bold udenfor vores brede fairways. Roughèn er vores “skov”, så forvent ikke, at du altid kan finde din bold i roughèn.

Banen står flot og med udfordrende greens. Tee sted på hul 1, er midlertidig lukket, da området trænger til hvile, der er lavet et alternativ tee sted, lidt længere fremme med Rød Tee sted. Fairways har enkelte områder, hvor græsset efter en meget tør sommer, endnu ikke helt har fået fat, ligesom der er en del ormeskud på fairways. Der spilles derfor her i vinterperioden med Left and Clean. Det betyder du må løfte og rengøre din bold på tætklippede arealer svarende til fairways. Du må uden straf herefter placere din bold, inden for et scorekort, dog ikke nærmere den Green du spille i mod.

Der spilles som udgangspunkt til sommergreen. Banen er åben fra kl. 9.30.

Ved rimfrost eller sne, spilles til Vintergreen. – Du kan se på 9 og 18 Green, om den er helt fri for rimfrost (hvid), hvis ikke spilles til Vinter Green – Green Fee ved Vinter Green er kr. 100,-   (Du ændre pris på Proboks ved at vælge Vintergreen, herefter ændres din pris til kr. 100).

Præsentationsvideo om Frost, forsinkelser og græssets sundhed kan ses her

Hulplacering er her i vinterperioden sat ud af kraft.

Som altid håber vi på at alle spillere – medlemmer som gæster – viser det fornødne hensyn, således at vores dygtige Greenkeeper kan pleje og vedligeholde banen bedst muligt.

Vores 9 hullers Pay and Play bane er åben for alle hele året uanset vejrlig.

Vores 12 hullers KROLF bane er ligeledes åben for alle.

Leje af udstyr og betaling sker i klubhuset.

Forbud

Kørsel med golfbiler og scooter er indstillet her i vinter.

Kørsel med golfbilerne er igen tilladt fra og med 1.4.2019.

18. hullers banen – Placering af river:

Vores greenkeepere håber at alle vil placere hele riven i bunkeren, og ikke placeres skaftet på græskanten.

Det vil lette arbejde meget med græsslåning.

Kender du placering af rive i bunker ?

Næste aktiviteter

GolfBox