Nyt fra Greenkeeperne – banestatus osv.

Her på siden vil vi forsøge at give status omkring baneanlægget med aktuelle arbejdsopgaver, som udføres netop nu og den kommende periode.

Som altid håber vi på at alle spillere – medlemmer som gæster – viser det fornødne hensyn, således at vores dygtige greenkeepere kan pleje og vedligeholde banen bedst muligt.

9 – hullers Pay and Play banen er åben  for alle og med sommergreens

Vores 9 hullers Pay and Play bane er åben for alle hele året uanset vejrlig.

NYHED: KROLF – vores nye 12 hullers KROLF bane er ligeledes åben for alle. Leje af udstyr og betaling sker i klubhuset.

Vinterregler 2018/2019 – dagsaktuel status på banen fremgår på forsiden under “INFO FRA KLUBBEN” og rulleteksten øverst til venstre

I vinter spilles der som udgangspunkt på sommergreens på hele baneanlægget. Der spilles fra normale teesteder. Dog er Gul tee – hul 1 flyttet frem til Rød Tee – hul 1.

I fugtige periode med sjap og sne på banen, kan bolden lægges op på fairways indenfor 1 scorekorts længde.

I tilfælde af rimfrost eller sne på greensmå sommergreens ikke betrædes og der skal spilles på vinter greens. Fast greenfee pris 100 kr. ved spil til vintergreens. Prisen ændres under betalingen i ProBox automaten.

Bemærk at der opsættes flag på både sommergreens og vintergreens, når frostperioden sætter ind. Husk derfor at spille til det rigtige flag.

Kørsel med scootere må indtil videre benyttes efter kl. 09.30. Evt. rimfrost skal dog være væk forinden.

Præsentationsvideo om Frost, forsinkelser og græssets sundhed kan ses her

Kørsel med golfbilerne er indstillet indtil foråret 2018. Nærmere tidspunkt følger senere.

18. hullers banen – Placering af river:

Vores greenkeepere håber at alle vil placere hele riven i bunkeren, og ikke placeres skaftet på græskanten. Det vil lette arbejde meget med græsslåning.

Placering af river i bunkeren